Gossip...

Att vara geolog har sina för & nackdelar. En av nackdelarna är att man är en mkt begränsad grupp människor som umgås oerhört intensivt = grundar för skvaller & rykten. Igår efter att Rob & jag ätit middag & satt & fredagssippade på var sin GT berättade han att folk på institutionen är 'mkt konfunderade'. Anledningen till detta är att Remo, som tidigare var intresserad av moi, nu har börjat hänga med en 'Undergrad' + att jag hela tiden umgås med Rob. Dvs, alla tror att jag dumpat Remo för att sedan ha fått ihop det med Rob... Suck. Nej men det är väl självklart, man kan ju absolut inte ha en bästa vän som är av samma kön som en själv! Nope, nope, helt omöjligt!

Men egentligen orkar jag inte bli irriterad. Har folk inte vettigare saker att hetsa upp sig för så får jag väl bocka av det hela som en god gärning eftersom jag tillför lite spänning till deras liv. :)  

Kommentarer
Postat av: brother

Är det likadant där som i Lund? Det var ju tråkigt, både för dig och dina kompisar som är killar. (ma)

2007-11-17 @ 19:35:46
Postat av: Ida

Egentligen ska man val vara glad, vacker ju iaf lite uppmarksamhet - hade varit trakigt om man aldrig hade kunnat rora om i grytan en aning! :)

Ska jag vara allvarlig sa ar det ju sa att folk alltid pratar, det ar bara att vanja sig. Huvudsaken ar att jag trivs & vet vad jag gor, sedan bryr jag mig inte sa mkt. Om ngn vecka eller sa har de hittat ngt nytt som de kan bry sina sma huvuden over.

2007-11-17 @ 20:02:48
Postat av: Jo

Hmm, o här var jag o trodde att Rob var kille... Men han är alltså samma kön som du själv :P

2007-11-20 @ 22:29:40
Postat av: Ida

Japp, precis som Johan, Carl & Viktor...

2007-11-20 @ 23:03:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0