I'm so sad...

Megha has left. Igårkväll hjälpte jag henne att stuva in ca två ton bagage (om man har en pappa som sitter i Indiens regering så gäller inte normala flygbestämmelser + man blir 'bumped up' till business class...) i taxin & vinkade av henne med en stor klump i halsen. Visserligen tog det bara 10 minuter innan jag fick se henne igen eftersom hon lyckats glömma kvar sin mobil (PANIK!), & hon ringde från flygplatsen, men nu är hon på väg mot Delhi & det kommer att ta AGES innan jag får se henne igen. Snyft. Men, men jag är iaf glad att hon fått ett stipendiat vid Max Planc eftersom det är ngt lättare att styra upp en resa till Tyskland än en till Indien. Trots att jag är inbjuden dit så är det en resa som jag vill göra när jag har ngt mer tid till mitt förfogande än vad jag har i nuläget...  

image196
Jenny, Adi & Megha på Brownstone i tisdags. & det snöade när vi kom ut = perfekt sista kväll när man ska tillbaka till Indien! :)

Kommentarer
Postat av: mamma

Vilket fint kort! Det vore väl kul att träffa henne igen!

2007-11-29 @ 20:41:11
Postat av: Ida

Vi ska traffas igen. Kramade om henne innan hon hoppade in i taxin & nar hon sag hur ledsen jag sag ut tittade hon pa mig & sa (med darr pa rosten) - smile stupid, we WILL see each other again you know!

2007-11-29 @ 23:09:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0