My new best friend...

I måndags kring lunch började det kännas lite småunderligt i min mun & efter att jag ätit middag blev det missärdåligt. Gommen, kinderna, tandköttet & tungan svällde & jag mådde inte spec. bra. Läkarbarn som man är försökte jag ignorera detta & gick & la mig med utgångspunkten att allt skulle bli bra om jag bara fick lite sömn. Det blev det inte. Igår blev det antihistamintabletter & när det inte fungerade så fick jag en spruta adrenalin = moi blev alldeles skakig & fick tillbringa ca en timme utslagen på en brits. Fun... Efter det kikade läkaren in i min mun & konstaterade att allt var bra eftersom jag inte längre var lika svullen.

L - Oh, everything is just fine now!
Moi - But it hurts...
L - Pain is not the problem!
Moi - But it really hurts, I can barely speak...
L - But pain is not a problem!
Moi (trött på svenska) - Nähä, men skit i det då.

Nu är jag begränsad till flytande föda eftersom jag inte kan tugga, tandborstningen är en mardröm & jag knaprar Aspirin med samma hängivenhet som Snurre Spratt knaprar morotter. & prata... Well, jag kan få ur mig korta meningar men det är sluddrigt & jag låter som en alkoholist...

image165

Oh, & orsaken? Troligtvis att jag åt ett äpple utan att skölja det först = allergiskt reaktion mot bekämpningsmedel...

Kommentarer
Postat av: brother

Hej! Ät inte så mycket aspirin för magen kan ta stryk. Om det finns smärtstillande med paracetamol (Alvedon)att köpa gå över till det i stället. Du kan trösta dig med att munslämhinnan läker sig snabbt fast det gör vwerkligen ont och ger mycket besvär t ex när man äter. (ma)

2007-11-07 @ 21:12:20
Postat av: Ida

Men det kanns inte normalt & det blir inte battre! Har aldrig upplevt ngt liknande tidigare, gor sa ont! Tror att det maste vara ngt mer an bara en allergisk reaktion.

2007-11-07 @ 23:08:37
Postat av: sQ

Iiik

2007-11-11 @ 18:41:55
Postat av: Ida

Jepp, anafylaktisk chock, inget jag onskar ngn annan...

2007-11-12 @ 19:38:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0