Alla goda ting är 3

Man kan argumentera att följande inlägg är trivialt bortom alla gränser men det får det faktiskt lov att vara eftersom det är söndag & jag trots är inne & arbetar! Temat är således - 3 små saker som förändrat mitt liv.

1. Torrschampoo. Det finns inte ord för att beskriva hur underbar denna produkt är! Det har helt revolutionerat mitt liv. Vi snackar före & vi snackar efter. Lite bitter är jag dock över att det tog mig 23 år innan jag kom underfund med vad torrschampoo kan åstakomma, varför informerade ingen mig tidigare?

2. Tandblekning. Oki, jag har aldrig testat riktig tanblekning a la miss USA men mitt lilla internetbeställda kit fungerar ypperligt. Har haft det sedan sommaren & jag måste erkänna att jag fortfarande bara bleker överkäken eftersom jag faschineras av kontrasten... För eller senare är dock planen att jag ska bleka underkäken ocksa men tills vidare har jag ett roligt litet bevis på att mina pengar inte var bortkastade!

3. Ogondroppar! Min nyaste upptäckt! Har sovit way för lite på sistonne = rödsprängda ögon. Men nu är detta ett minne blott eftersom jag plockat upp en liten flaska från apoteket som trollar bort alla små blodkärl på ett ögonblick! Magi! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0