Beslut!

Har kommit fram att jag ska bege mig ned till kinatown & se om jag kan plocka upp en pall till mitt rum + lite annat smått & gott! Ska bli kul med lite shopping, förtjänar det faktiskt efter den hysteriska vecka jag haft! Efter det ska jag ta en taxi hem & äta ngt som inte kräver att jag använder spisen. Alla i vårt hus skyr spisen. Det enda jag sett Isolde inta är kaffe & vin, Megha lever på nutella & glass & jag går runt på blabärsyoghurt med fullkornspuffar, pumpernickelbröd, linssallad, blomkål & äpplen. Megha & jag funderar på att gå en kurs, 15 p i 'hur man motiverar sig att anstränga sig i köket'... Nåja, sa illa är det inte, Megha har kokat pasta ett par ganger med smält smör & jag har kokat couscous vid 2 tillfällen... 


Kommentarer
Postat av: brother

men snälla, du kan ju inte blanda engelska och svenska i samma ord. Chinatown eller (kinastan), pick you fuckin favorit... + megha är ett fult namn, får vi se en bättre bild? såg ut som att hon led av för fult namn i propotion mot her appeal.

2007-10-12 @ 00:39:08
Postat av: Jo

Vad är det för fel på spisen?

2007-10-12 @ 16:14:30
Postat av: Ida

Det ar inget fel pa den, vi anvander den bara inte. Ar man hungrig sa tar man antingen ngt snabbt (typ yoghurt, vin, glass efter preferens) el sa gar man ut & ater.

2007-10-12 @ 16:53:01
Postat av: Ida

& Megha ar inte alls ett fult namn! Det uttalas mjukt & inte hart svenskt. Har inget mer kort pa henne just nu men lagger upp ett sa fort jag kan.

2007-10-12 @ 21:24:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0