En vecka senare!

& allt hade varit helt rött! Vissa ställen som vi passerade var helt vansinnigt vackra men just där vi hade vara stugor hade hösten ännu inte fått grepp (typ 25 grader varmt forf.). Well, klagar inte! Stugorna var supersöta, maten typiskt nordamerikansk (smällt ost är en mkt viktig komponent) & jäklar vad roligt jag hade (så kul att jag dessvärre inte kom mig för att fota...)! Vi paddlade kanot (Robs mål är att se till så att jag en dag kan sitta längst bak i kanoten...), byggde upp gigantiska bonfires, grillade de obligatoriska marshmallowsen ( & jag åt en! Sockerchock!), frossade på söt (egenhändigt skalad majs) & drack en massa vin/öl/GT/Whiskey (direkt ur flaskan, hand ur hand kring brasan...) = tokiga lekar & sång!

image108

Sen så förekom väl vissa saker som inte var fullt lika idylliska, lite svartsjukedraman, majjarökande (tokvägrade) + två indier som bara flyttade in i var stuga. De var totalt oförmögna att ta hand om sig själva. Detta är tre exempel på vad jag anser är tokstörigt beteende:

1. Du inser inte att om det redan står ett gäng (som pratar & skrattar & flamsar) & lastar in sina saker i en bil så innebär det att dessa människor verkligen vill sitta ihop. Med andra ord, kasta inte in din väska i bilen & occupera en plats! Hata, hata!
2. Du kan inte ta dig ut ur en bil på egen hand. Jag skämtar inte, de kunde verkligen inte öppna bildörrarna. Vad värre är, en av dem kunde inte ens sätta på sig sakerhetsbältet, jag var tvungen att knäppa det åt honom! 
3. Du har en helt annan åsikt än alla andra (i detta fall att homosexuallitet är smittsamt) & du blir arg & upprörd när någon ens försiktigt försöker komma med invändningar... 

Kommentarer
Postat av: long lost brother

Sweeeeet! Men ja, en steiotyp sämmer väl, alla studenter i nordamerika röker på.

2007-10-04 @ 15:51:30
Postat av: Ida

Rattelse, alla roker pa. Forrutom valuppfostrade flickor fran inlandet som lagger benen pa ryggen. Alkohol fine, droger NO NO!

2007-10-04 @ 17:56:41
Postat av: mamma

Puh, skönt att höra att det fortfarande finns folk som inte förstört "de små grå" mellan öronen.

2007-10-04 @ 20:59:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0