A horrible ending...

Oh NO! Nu hande precis nagot hemskt! Hermanillo kom just invaggandes for att visa sin arm for Jorg - en mkt blodig arm eftersom Cacho bitit honom nar han forsokte ge honom mat... Har aldrig sett ett sadant bett fran ett husdjur forut - sure, jag har blivit klost sa att det blott ett par ganger (for att jag retats & inte varit tillrackligt snabb) men detta... Iiiks, har inte svart for blod men daremot blev bade jag & Jorg narmast hysteriska eftersom Herman vagrade att ga med pa att aka ivag & fa en stelkrampsspruta. Efter lite forhandlande har han gatt med pa att aka in imorgon - men jag kommer inte att kanna mig lugn innan jag vet att det ar fixat. Nu aterstar den mindre trevliga uppgiften att informera Mara nar hon kommer hem. Detta ar namligen inte forsta ganget detta hander - daremot ar det sista gangen... Stackars Mara, & stackars, stackars Cacho. Neeeej, vilket oerhort dystert slut pa denna dagen.

image384








Kommentarer
Postat av: Maja

Usch va sorgligt... men det är klart att man inte kan ha det så!

2008-04-30 @ 07:51:34
Postat av: Mariélle

Vad tråkigt! Både för han som blev biten och för hunden. Det är inte hundens fel att han försvarar maten.. Om vi inte uppfostrar hundarna så uppfostrar de oss. Avlivning låter drastiskt (jag antar att det är det som väntar?) men det är förmodligen enda utvägen ägarna inte kan visa hunden att Hermanillo är av högre rang än honom.

2008-04-30 @ 10:14:04
URL: http://mariellenorback.blogg.se
Postat av: Ida

Maja - Jattehemskt for alla, men du har hely ratt, det gar inte att ha det pa detta viset. For vem vet vem han biter nasta gang.

Marielle - Hade det varit forsta gangen sa hade de sett mellan fingrarna, men att mata Cacho ar tydligen en daglig utmaning... Vilket Jorg harleder till att Maras pappa retade honom med maten som valp... Cacho har dessutom svart for det har med rang. Vanligtvis brukar det racka att spanna ogonen i en hund & prata med mork bestamd rost, men i Cachos fall sa faller han hela tiden undan med blicken & morrar & gor utfall.

2008-05-01 @ 05:49:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0