Dagens pekpinne.

Min handledare har som hobby att ge mig små pekpinnar, dagens lilla lektion gick ut på vad man har, & vad man inte har på sig i Mexico. Moi uppfyllde inte någon av kraven... Men jag menar, nog begriper väl jag också att jag inte kan strutta runt i bikini på universitetsområdet eller knata runt dagen lång utan solskyddsfaktor i dagens outfit - helt blond är jag inte! Lektionen avlutades med en förfrågan gällande mina spanskakunskaper - smärta... Mumlade något om att jag tagit en lektion eller två (6 år...) vilket naturligtvis resulterade i ännu en i bockad ruta på Jörgs mentala 'Saker som Ida suger på' lista.

image377
Fast det här med mina kläder oroar fler, Isolde 'Idaah, mexicans are hoooorible, you will have to dress very conservative - like a catholic schoolgirl'. Tror inte att jag ska följa det rådet. Jag hade kunnat, men är rätt säker på att det hade gjort problemet oerhört mkt större... Vi snackar om att blåsa upp det till en lite lätt ohanterlig situation. ;)

Kommentarer
Postat av: Johanna

6 år och det enda man kan göra är att presentera sig. Vad säger det om den fina undervisningen i Lycksele :)

2008-04-16 @ 16:53:05
Postat av: Ida

Jag vet! Det ar helt fruktansvart hemskt, & pinsamt bortom alla granser... Tankt vad mkt roligt man hade kunnat gora av den tiden som man tvingades sitta av helt i onodan!

2008-04-16 @ 16:56:46
Postat av: johanna

Vi har ju en bra lärare att tacka våra kunskaper för
:)

2008-04-19 @ 23:49:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0