Every now and then...

tillagnar jag ett inlagg at nagon som jag verkligen bryr mig om eller saknar. Hitintills har de bara vant sig till personer som jag har kant lange & som utgor en vital del av mitt liv, men nu tanker jag gora ett litet undantag. Maja, var ar du? Ingen bloggadress? Du ar ju min lank till mitt liv i Sverige! Snalla - kom pa ett nytt fyndigt namn & starta om (tyckte dock bast om missmor - for det visar hur lika vi ar!)! En kommentar eller tva sedan skrev du att du skryter over mig for alla du kanner - men inser du inte att det du gor ar sa mkt storre?! Du ansvarar for en annan manniskas liv! Jag...jag lyxar runt, agnar mina dagar at forskning som kan resultera i tidningsartiklar (nature eller science TA I TRA!) - men in the end of the day... Inse ditt eget varde - jag vet att det ar svart, men forsok! & nar jag kommer till Lse nasta gang - visst kan vi val ses, ta en fika & ruska om hotellet lite! ;)

Kommentarer
Postat av: Ida

And, nar du skrev 'fy fan, vad vacker du ar' - visst inser du att du ar vansinnigt vacker du med? Jag sjalv kanner mig oftast sot, men baserat pa de foton jag sett av dig sa ar du VERKLIGEN vacker! Kram!

2008-04-25 @ 07:12:31
Postat av: Maja

Fasen va du är söt med mig! Usch det tåras i mina ögon... Kan inte riktigt tänka klart så jag skriver nog mer sen. Klart vi kan ses :)

2008-04-25 @ 07:59:39
Postat av: Maja

Fast det kan nog hända att bloggen kommer tillbaka... man vet aldrig med mig ;)

2008-04-25 @ 08:00:59
Postat av: Ida

Oki, it's a date then! :) & jag haller tummarna for en ny blogg - du gillar ju att skriva!

2008-04-25 @ 16:57:42
Postat av: Maja

Förresten, när kommer du till lycksele nästa gång?

2008-04-26 @ 00:22:36
Postat av: Ida

Oh, det ar en fraga som jag inte kan svara pa i nulaget - min forskning kommer i forsta hand sa innan jag har mitt forsvar & innan jag drar igang med min PhD kan jag inte riktigt planera nagonting over huvud taget...

2008-04-26 @ 08:01:50
Postat av: ma

Hej! Något helt annat och helsvenskt, nämnligen självdeklarationen som skall lämnas in 2:a maj.
Har du fått något meddelande från Skatteverket hur du skall göra? Om du vill så kan jag ringa dem för att höra vad som gäller för din del och också skjuta upp tiden för inlämningen av självdeklarationen om det behövs.
Annars verkar livet rulla på för dig, t o m så att du får smaka på att tillhöra eliten i det lokala samhällssystemet. Det ger säker mer perspektiv på tillvarons villkor för människan.
Massor av kramar från oss alla, inkl katterna, Ma

2008-04-26 @ 09:34:42
Postat av: Ida

Ourk! Deklaration! Maste jag? Vill inte! Ar det pengarna for jobbet pa geologen forra sommaren som ska deklareras? Kan du inte bara forfalska min namnteckning pa det dokument som de skickar ut & sedan
skicka inte det? Jag menar, det ror sig ju inte direkt om nagra gigantiska summor & ni har val anda fullmakt for den typen av saker eftersom jag inte langre ar registrerad i sverige?

Jupp, life is sweet in one way... Perspektiv?! No, no! ;) Kraam!

2008-04-26 @ 18:32:53
Postat av: Ma

Har du fått blanketterna för självdeklaration från Skatteverket? Där anges också om du få pengar tillbaka eller skall betala mer.
Som du skrev så är det bara att skriva under om man inte har extra tillägg att komma med.
Jag ringer dit på måndag och hör vad som gäller för dig. Det är ingen fara om det blir försenat med inlämnandet av deklarationen, bara man hör av sig till dem, men att bara strunta i kan ge böter!!!

Något roligare. Kan du berätta hur du bor och hur är universitetet där?
Kram

2008-04-26 @ 20:25:40
Postat av: Ida

Nope, allt jag fatt ar information om min ickebefintliga pansion. Forutsatter dock att jag ska fa pengar tillbaka - men tanke pa de fattiga timmar jag arbetat!

Bilder av huset kommer imorgon! Kram!

2008-04-27 @ 08:52:10
Postat av: Bella

Ni behöver inte ens förfalska det.. fixa det via internet, skit enkelt :P

2008-05-02 @ 01:26:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0