Helvete...

Min uppsats ska in på fredag, men helgen har varit tokig & galen, upp & ned, så jag har typ fått nada gjort. & så kommer jag in hit nu på kvällskvisten, uppstressad & oförmögen att få något gjort över huvud taget & inser att jag fått ett mail från Jörg, som vill dra till Mexico på söndag eller måndag. Vilket innebär att jag måste fixa alla mina prover fram till dess. Fast värst är ju ändå att jag kommer att missa min sista tid med Rob här om jag måste åka så snart. Just nu är det bara lite för mkt... Andas Ida, andas... Oki - printa ut artiklar är vad som gäller nu! Detta måste fixas, så jag kommer att fixa det, punkt! Fast sömn blir nog något som jag får skippa framöver.

Kommentarer
Postat av: mgs

okej, nu när du inte dricker kaffe kan jag ju rekommendera koffeintabletter. Det är galet, och ta ALDRIG mer än vad som står på burken men dom fungerar verkligen. Have to pull an all-nighter? Take some KoF and you'll be able.

Hoppas verkligen allt löser sig för dig, puss

2008-04-08 @ 09:22:32
Postat av: ma

Skall ni till Mexiko redan denna helg? Vilken framhållning och planering av din handledare. Hur stressad är han?

2008-04-08 @ 19:46:27
Postat av: Ida

Korn - tack raring, ska se vad jag kan hitta! Fast jag far nog knola hela tuben, funkar inte med en vaknatt, behover typ hela veckan... Kraaam!

Ma - tydligen, har inten aning om han ar stressad eller inte, fick bara ett superkort mail pa typ tre rader, sa det ar det som jag maste utga ifran...

2008-04-08 @ 20:16:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0