SEM problem...

Sedan sa har det uppstatt ett litet smarre problem med SEM:en... Vilket ar lite jobbigt med tanke pa att jag endast & enbart befinner mig har for att  arbeta med den.  Just nu fungerar den enligt principen 'mystiskt pajja en sak i taget' - vilket resulterar i jamna upprorda utbrott pa tyska. Sjalv finner jag det lite sma charmigt, om an frustrerande, att problemen haror fran myror... Jepp, sa ar det nar man befinner sig i Mexico - landet med den storsta mangden overkorda hundar jag nagonsin sett - myrstigar kan de facto ga genom uberdyra labbutrustningar. Inte helt optimalt! :) 

Kommentarer
Postat av: Mariélle

Nej! Överkörda hundar! Sånt där ger mig en klumpar i halsen. Det är så annorlunda jämfört med här hemma. Nu måste jag gulla lite extra med Räkan, vars största problem idag är att ha blivit badad, och sedan inte fått följa med pappa till stugan (som Bonzo fick) för att han fortfarande är blöt och kan frysa.

2008-04-23 @ 19:49:12
URL: http://mariellenorback.blogg.se
Postat av: ma

Hej på dig! Jag försökte placera La Paz på kartan i Mexico, men hittade inte det. Var ligger det? SEM är det någon analysgrej - eller?
Skönt att höra att du kan bara gå ner i poolen och ta ett dopp medan vi här har fortfarande ca 30 cm snö på marken.
Kramar!

2008-04-23 @ 21:02:21
Postat av: Ida

Marielle - Jepp, det ar lite som det ar har nere... Tycker ocksa att det ar jobbigt varje gang jag ser overkorda djur, speciellt katter. Hm, later som om Rakan hade en fruktansvart jobbig dag! :)

Ma - Det ligger pa den lilla landremsan mot Pacifiska havet (be Magnus googla) & SEM ar en forkortning for scanning elektron mikroskop.

Varldens lyx med egen pool till huset, det ar numera ett av mina mal i livet! Iiiks, 30 cm?! Hurv! Stackare! Kram!

2008-04-24 @ 03:43:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0