Vad man kan göra på två veckor...

- Läsa femtio artiklar
- Skriva en uppsats på 20 sidor
- Illustrata bilder till artikeln & knåpa ihop layouten

Detta resulterar dock ofrånkomligen i att man känner sig lite lätt skadad efteråt, lite som om någon skulle ha knölat in en i en tvättmaskin & slagit på centrifugen. Därför blir den närmaste veckan ett litet intressant experiment...ska nämligen göra om det hela en gång till! Fast med det lilla undantaget då att jag har en vecka på mig istället. Hepp, det ska nog gå det med - jag menar, nu är jag ju iaf frisk! Dessutom inbillar jag mig att ämnet är lite roligare. 'The glaciation of Antarctica' är kanske inte helt oerhört breath taking, men har man ägnat all ledig tid de senaste två veckorna åt 'The Neoproterozoic oxygenation event' tar man vad man får, tro mig...   

Kommentarer
Postat av: Jo

Herregud! Jag säger det igen o igen o igen; jag vill ha din diciplin! Måste hålla med dig om att det nya ämnet låter trevligare. Har ju själv dock lämnat det bakom mig för all framtid (om inte något MKT oväntat händer) =)

2008-04-03 @ 11:39:40
Postat av: Ida

Um, fast du maste ju komma ihag att jag tvingas gora detta for att jag INTE hade diciplin i borjan... Nu har ju de senaste manaderna varit lite kluriga, sa mitt fokus har inte varit pa arbetet till 100%, men ar ju inte sa himla stark i vanliga fall heller pa att fa saker & ting gjorda i tid. But it's part of my charm! :)

2008-04-03 @ 19:25:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0