Close to Lady P!

& eftersom jag gör saker & ting ordentligt när jag väl gör dem så kittade jag upp mig på ett nytt rosa paraply! Hepp jepp, uber cute! Nu behövde jag ju förvisso ett nytt paraply eftersom det förra dog i en storm & häckbaserad olycka men hade det inte varit för lilla ma hade jag nog återigen investerat i något svart. So, thanks ma! För livet blir så mkt roligare när man kan förvandla trista nödvändighet till något fab som kommer i en medföljande liten rosa påse!

Nu klättra, puss!


Kommentarer
Postat av: ma

Vad roligt att du återupptäckt möjligheterna med rosa!

Vi har just firat av Mgs, pga att vi far till Höga Kusten imorgonbitti.

Ha det nu så bra, vi hörs igen på onsdag. Då har du redan fyllt år, men bättre sent än aldrig. GRATTIS i förväg o KRAM från oss alla, inkl de 4-benta vännerna.

2008-08-02 @ 19:44:54
Postat av: Maja

Va härligt det ändå är med rosa! Va på Jysk för att köpa en leksakslåda till sonen. Alternativen var blå och rosa. Han valde det senare och varför inte? ;)

2008-08-02 @ 22:12:31
Postat av: Maja

Jag måste få fråga också. Jag har länge funderat över ringen som du har runt halsen... vad är det för ring?

2008-08-02 @ 22:15:25
Postat av: Ida

Ma - Jag måste ju erkänna att livet känns lite roligare nu, det har varit något som saknats jag har bara inte kunnat sätta fingret på det!



Ha så jätteroligt & hälsa så mkt till Christer & Ellinor! & tack, jag önskar att jag hade kunnat vara där & krama om er alla på riktigt!



Maja - Ah, klok liten gosse du har! :) Förklaringen till ringen kommer så snart en viss sida på internet fungerar igen så att jag kan länka! Kram!

2008-08-03 @ 00:45:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0