En enda önskan...

Just nu önskar jag mig en enda sak, att jag inte vore tekniskt handikappad. Sure, jag är usel på andra saker också som att:

-Planera saker i förväg
-Uppskatta tid
-Lokalisera något över huvud taget
-Komma ihåg namn på människor (inte djur dock. När det gäller djur sätter sig namn omgående, vilket är lite pinsamt när man inser att personen man de facto kommunicerar med kan heta i princip vad som helst medan jag vet att hans hund lyssnar till namned Sessan & är 7 år & 11 månader gammal), städer, länder & när jag är full - kontinenter

Men det är få saker som jag är så dålig på som teknisk utrustning, det finns inget som inte kommer att gå fel så fort jag närmar mig något med sladdar eller knappar. Än värre, det finns inget jag kan göra för att få apparat X att fungera, bruksanvisningar är borkastade på mig & innehåller något en bugg är det upplagt för slaganfall. Det är läget just nu, jag sitter på mitt kontor & bara glor på datorn & försöker finna en mening med att leva vidare. Ute skiner solen, men här inne domineras hela min värld av ett mätprogram för plankton som konstruerats av Satan (nåja, Jörg för att vara mer specifik, men just nu hyser jag en otrevlig liten känsla av att min lön betalas av hin håle själv - det finns ingen annan förklaring för tillkomsten av detta onskans mästerverk).  

Kommentarer
Postat av: mgs

jag vet inte, men man blir speciellt extra förbannad när det kommer till jävla hopplösa tekniska idiotmaskiner som vägrar fungera. Så är det!



Angående mitt gig blev det en jävligt glad överraskning. Det var gatufest på barrstigen (Nickes hemgata) men grillning, lekar och sist mitt framträdande för ca: 45 pers. Vi fick låna ljudtekniskutrustning från en kille som vi känner och nicke byggde en provisorisk scen på sin tomt. Så sist på kvällen gick ceeh fram och presenterade mig som "super trubadur flash Jansson" och så drog jag igång med house of the rising sun, time to switch to whiskey, Puff the magic dragon, ring of fire, bobby brown med flera. Under tiden har nickes farsa lagt fram en hjälm framför scenen för att vi skulle få en slant. Men fan va dom älskade hela skiten! På Puff (som jag tyckte gick bäst) höll vissa upp tändare och gungade med och shit! Det slutade med att jag totalt fick 530 spänn i hjälmjäveln! Ceeh fick 40kr, nicke fick 40kr och så gav jag en 50 lappp till Tobbe som vi lånade ljudanläggningen av för den gjorde det jävligt mycket bättre. Som slut nummer bjöd jag upp nicke på scen och gav han gitarren så han fick avsluta med att spela idas sommarvisa (knackligt, otroligt knackligt men oh so underhållande!) När jag sjöng Time to switch to whiskey snackade jag innan om hur mycket öl alla drack och när jag körde igång låten sprang nickes farsa in i huset och hämtade ett whiskeyglas åt sig, det var fan lycka. Alla var jättenöjda och jag var "smått" chockad

2008-08-24 @ 00:53:29
Postat av: Ida

Jag vet för det finns inget man kan göra som inte gör det värre för en själv! Jag vill att programmet ska känna ohämmad smärta & sedan dö, men eftersom det är ett jävla fiktivt påfund som utgörs av 1 & 0 så går inte detta, vilket är sjukt orättvist med tanke på hur mkt jag lider! Aaargh!



Gatufest, det är ju lite det jag hade i åtanke inför vår palooza! Fast mer betoning på musiken! Gud vad kul det låter! Grattis, du är bäst! & jag har redan fixat så att du kommer att få låna en gittar när du kommer hit!



Kraaam!



p.s. Eh, tio procent på 530 kronor är inte 40 kr, hur dålig var Gunnar som lärare egentligen?



2008-08-24 @ 01:05:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0