Lejon - indeed...

Lejonet 23/7-23/8


Tiden vill inte riktigt räcka till. Du har mycket att göra och gräver ner dig i praktiska saker. Nöjesliv, vänner och kärlek får vänta. Så sommaren slutar på en produktiv och allvarlig ton. I gengäld kommer hösten att bli livlig, spännande och rolig, så detta är en ytterst tillfällig paus.

Jepp - that's moi! Jobb, jobb, jobb, just nu! För även om själva skrivprocessen är mer eller mindre avklarad går det inte riktigt att slappna av & återgå till Fun-state före det att försvaret är avklarat & Jörg utdelat sin dom. So, jag hade väl sagt att horoskopet stämmer till 90%, för lite kärlek hinner jag trots allt med! :)

Kommentarer
Postat av: misskalila

Yey, Im back. Å du ska bara veta vad som hänt mig. Jag har blivit lite mer som dig, lite mer som MsBree. Igår 23.15 började jag baka Solskensbullar, typ bullar med vaniljkräm i mitten och strösocker på. Mums! Men klockan var rätt mycket innan de var klara. :P

2008-08-22 @ 12:01:55
URL: http://misskalila.blogg.se/
Postat av: Ida

Att baka bullar mitt i natten låter verkligen som moi! Fast det är kanske en liten brist i Bree hänseende, hon bakar nog alltid under normala tider! ;)

2008-08-24 @ 00:08:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0