There is a God...

Förövrigt måste jag ju också rapportera att uppsatsen ännu inte är presenterad. Min urgullige lilla handledare Martin (som jag dyrkar & gråter blod över för att han är den som är baserad vid Brock University & inte UofT...) lyckades med konststycket att inte riktigt greppa konceptet onsdag & torsdag. Vilket innebär att moi fick en extra dag! Lycka, lycka! Ägnades således förnuftigt gårdagen åt att jobba som en gnu. Samt att prata lite i telefon med han som alltid får mig att le (1h) & lillebror (1h). Sedan tillbringade jag lika mkt tid med att dricka vin ute på trappen med en kedjerökande, gråtande Isolde (fast hon grät bara de första 10 minuterna, sedan blev hon för full & vi hade jättekul istället). Oh well, man lever bara en gång!

Tjing & puss!


Kommentarer
Postat av: misskalila

Jag lovar att hålla tummarna! Om du håller tummarna för mitt helvetiska liv som aldrig verkar lösa sig. Love sucks!



Och jag lovar dig att om jag inte hade min son skulle jag inte fundera två sekunder om att flytta. Skulle dra ner med pappa till spanien bara för att testa. Men det blir så mycket svårare...

2008-08-27 @ 22:37:56
URL: http://misskalila.blogg.se/
Postat av: Jo

Vi (korrar o jag =)) ska på en liten Skåneutflykt på fredag men du kan ringa så ser jag att du har ringt o så kan jag ringa tillbaka =) Men då väntar jag till på lördag innan jag köper, just in case =)

Puss!

2008-08-27 @ 23:47:27
Postat av: mgs

Men va i heeelvete!? När började du dricka öl och spela poker? I want iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin! uääh!

2008-08-28 @ 18:37:13
Postat av: ma

Upp alltså med tummarna en dag till. Gissa vilka som har nu 2 biljetter till Toronto till 081129? Kram

2008-08-28 @ 21:41:17
Postat av: Ida

Maja - No it don't, just sort of... :) Självklart håller jag tummarna!



Jo - Whii! Längtar så efter att höra din röst igen! Inse att jag kommer att vara obegränsat hyper när du är här! Massa kramar!



Bror - Yupp, I'm the perfect sister, and you know it!



ma - Åh vad jag längtar, checka in TCOs hemsida så kan jag fixa biljetter så snabbt jag kan! Kram till dig & krama Totte från mig!

2008-08-29 @ 00:27:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0