When I just want to cry I get so much done...

Lite märklig, men jag är nog aldrig så aktiv som när jag känner mig ledsen. Således ägnades den 4 åt att måla det sista varvet på trappen, printa ut & lästa en ny bunt artiklar, tillverka fler diagram till arbetet, powerwalka & så skrev jag min första sång. Gårdagen ägnades sedan uteslutande åt det sistnämnda. Lyckades knåpa ihop ytterligare 11 sånger, & sedan kändes allt rätt prima. Speciellt när Vik kom förbi kring 18-snåret & pockade upp mig för middag. Fick en bok om magiken bakom relationer & sedan körde vi i spöregnet till Sushi on Bloor där Martin mötte upp med oss (gav mig en stor låsbar karbinhake!). Knölade i mig merparten av en Sushi Silver & förklarade slutligen för Martin varför han inte fått adressen hit, eftersom han har tjatat om den i typ 2 månader nu...


Moi - Men oki, så det första inlägget jag skrev om dig knaprade jag ned något i stil med 'Shit, Josefin - detta är mannen jag tänker gifta bort dig med!' följt av 'Nej, han är förlovad! Jag hatar henne, ni hade fått så fina barn!'.


Martin satte lite noripapper i halsen innan han skrattande förklarade att han inte tog illa upp & att han kunde vänta med att få adressen till dess att han åker tillbaka till Sverige. Vilket känns som ett fair trade off.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0