Delightful people...

Sedan sa tycker jag ju att det fungerar at andra hallet ocksa, Milan & Isobel ar helt fantastiskt underbara vidsynta personer som jag kanner mig sa priviligerad over att ha fatt lara kanna. De ar sa inspirerande att tala med, ar otroligt allmanbildade & visar sa mkt forstaelse for andra manniskor att jag ibland kanner mig lite skurkaktig - onskar att jag var lika flexibel som dem, lika kapabel att acceptera andra manniskor med alla deras brister. Hoppas att det kommer med aldern, for i nulaget far jag val lov att erkanna att jag inte fungerar pa det viset. Nope, blir latt lite hatsk pa ett inte alltfor konstruktivt satt i de fall da jag anser att andra manniskor beter sig hopplost enfaldigt & inskrankt. Kanske nagot jag ska fila pa som nyarslofte? Forsoka att inte lata personer vars perspektiv pa livet jag inte delar irritera mig... Fast med undantaget att jag har ratt att sucka tungt de ganger jag inte kan respektera sagda perspektiv pa grund av att det helt enkelt baseras pa en allfor medeltida varldsbild.

Speciellt i de fall da varldsbilden i fraga inte enbart ar uppbyggd kring konceptet 'jorden ar platt' utan aven att ens ego utgor den skinande solen, utan en endaste solflack, kring vilken universum cirkulerar...  

Kommentarer
Postat av: Sandra

Tack för julklappen!!! Hoppas du får ett gott nytt år! Stora kramar!

2008-12-31 @ 14:04:49
Postat av: Ida

& du med, tack så jättemkt för de söta örhängerna, blev så förvånad & glad när paketet dök upp! Hoppas att du också får ett underbart nytt år, massa kramar!

2009-01-02 @ 23:54:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0