Hej Familjen...

Idag känner jag mig inte på topp, jag saknar er. Önskar att mitt visum kommit tidigare så att jag kunnat komma hem över julen, men nu är det ju som det är. So, jag har skickat efter en liten present åt er som förhoppningsvis dyker upp medan bror fortfarande är kvar uppe i vildmarken. Ni kan tänka på det som en liten nyårspresent från mig, som väldigt gärna hade velat vara hemma tillsammans med er. Oh, & för att undvika total misstänksamhet & kronofogdepanikattacker - jag har betalt presenten med mitt visakort men amazon kommer att ha skrivit ut en summa på vad det kostat iaf, strunta i detta & titta längst ned på papperet - där kommer det att stå summa att debiteras 0 eller något liknande. Med andra ord, oroa er inte! Kram. 

Kommentarer
Postat av: mgs

Hellz Yeah! Presenter! Det ska bli ett rent nöje men du spoilade överraskningen liiiite grann :)

2008-12-21 @ 02:15:58
Postat av: ma

Ja du, mig saknar dig to!

Jag har pyntat idag, men är så tanksprid, som om något fattas. Jag gick igenom julklapparna också och såg då att jag hade glömt hem 2 paket till dig från fammo. Hon pratade om 2 paket som skulle med till Canada, nämligen skålen och silvret, men var så orolig över skålen så vi helt missade de andra sakerna. Jag skickar dem om du vill det.

Nu blir det jul det här året också fast vi inte är tillsammans. Jag tänker på dig och vi kommer alla att tänka på dig på julaftonen - världens bästa IDA! Hälsa och ha det bra.

2008-12-21 @ 20:59:03
Postat av: Ida

Bror - Jo men förra gången jag skickade efter något från Amazon betraktade pa det som kemisktavfall med kapacitet att skicka familjen till ruinens brant. Ingen bra födelsedagspresent med andra ord... So, därav förtydlingandet.



ma - Så länge ni har girlangen i trappen så! Har redan blivit upplyst om att det fattas paket av en mkt upprörd farmor, jag misstänker att hon oroar sig för att jag ska känna mig bortglömd. Så, om du kan skicka paketen hade det nog lugnat hennes lilla själ. :)



Å nu blev jag lite rörd... kommer att tänka på er med. Ska hälsa till alla & en miljon kramar från mig till er - glöm inte lille skrutte Totte!

2008-12-24 @ 00:10:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0