Tack gode gud...

Igår vinkade jag av mamma & Bror på Pearson & ägnade sedan återstoden av dagen att tycka monumentalt synd om mig själv. Tacksamt nog somnade/kollapsade jag vid halvtiosnåret, mkt välkommet. Idag känns det väl lite bättre, typ... Har nog inte haft så mkt hemlängtan någon gång tidigare under all den tid som jag bott här i Toronto - snacka om att känna sig liten. Värst, eller ett av de värre onda, är att jag inte ens kan göra något åt det. Med min pågående visa-situation spelar det ingen roll hur sugen jag blir på polarkaka med bregott & falukorv, jag stannar där jag är iaf. Inga spontana hemöverjulentillvitkläddalandskap här inte. Som tur är finns det dock underbara männsikor där ute som erbjuder räddning - fick precis ett mail som frågade om jag ville följa med ut på en äkta kanadensisk julgransodling imorgon. Tacka katten för det!

1) Allt med jul gör mig glad
2) Förhoppningsvis får jag hamra ned trädet på egen hand & på så sätt avarbeta mig lite
3) Jag hoppas & tror på att upplevelsen kommer att involvera vin alt. varm äppelcider

Kommentarer
Postat av: ma

Tidernas äventyr - det är vad vår resa i Canada handlade om. Tack själv och tacka de alla, än en gång, som vi träffade där borta och som bidrog till ett härligt minne. Det är ledsamt att du inte är hos oss nu, när det är jul, men känslan lindras av att du har många underbara människor runt dig. KRAM

2008-12-13 @ 13:24:24
Postat av: Ida

Ah vad skont att ni har kommit hem! Saknar er alla jattemkt, men som du sager jag har underbara manniskor har som ser till att jag blir glad nar jag kanner mig lite nere. & vad glad jag blir av att lasa det - TIDERNAS AVENTYR! Det later allt nagot det! :)



Alskar er alla! Kram!

2008-12-13 @ 23:16:00
Postat av: ma

Ja, hela hemresan gick bra ända till Arlarnda, Vi var där ca 12.00 och skulle då vänta till 18.40 för att ta kvällsplanet till Lse. För att få tiden att gå gick vi runt i taxfree och bl a tjuvåt gravad lax i en affär som var fullsmockad av Dala-hästar och liknande svenskheter. Laxen var jättegod vilket orsakade dacapo. Sedan sov vi var sin stund innan vi masade oss till 3:an runt 5 snåret. Då fick vi höra att våra väskor inte skulle skickas till Lse utan att vi måste ta ut och tulla dem i S-holm, I språngmarsh till SkyCity efter att ha gått bakvägen genom tullen. Ut på baggagebanden, ca 5 timmar för sent, för att upptäcka att någon hade radat upp alla 3 väskorna berdvid varandra. Det är helt otroligt vad folk är justa, när man tänker på att det hela tiden varnades via högtalarna om stöldrisken för obevakat baggage. Vi kanske hade tur trots detta tjorv då tjejen i Totonto hade skickat våra väskor till Luleå i s f Lse vilket nu upptäcktes. Att reda ut detta tog sin lilla tid men då kom nästa överraskning, flygbolaget hade nämligen ändrar avresetiden till 20.00. Resebyrån hade skickat ett brev till Gunnar om denna förändringen och att vi hade kunnat flyga hem med 14.30-planet. Men Gunnar kom hem från Kramfors först vid 18-tiden samma dag så han kunde inte göra något och farmor läser inte andrqas brev fast ibland vore det bra! En timma försenade, ca 21, steg vi in på planet för att landa här strax efter 22.00. Vi var trötta, må du tro, men å andra sidan visade sig Lse i det vackraste vinterskrud du bara kan tänka dig - som ett julkort. KRAM

2008-12-14 @ 17:58:48
Postat av: Ida

Iourk vad hemskt! Nope, jag kommer nog att hålla mig till Stockholm-Umeå planen även i fortsättningen. Ju mindre inlandsflyg desto mer huvudvärk från moi´s sida... Skönt att ni är hemma i vart fall. Miljoner kramar!

2008-12-15 @ 18:49:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0