Addicted to drugs?

Jaha, så här ser det ut på mitt skrivbord just nu... Jag känner mig som världens pundare. But no need to worry, UofT har inte drivit mig till att bli beroende av droger! Jag håller bara på att samla på mig lite olika kalibrer av nålar & sprutor som jag ska utvärdera innan jag beställer labb-utrustning. Det enda dessa sprutor kommer att användas till är ett spruta in coccolithophorer (i lösning) i en liten maskin! Jepp, så tog man hem dagens nördpris denna dagen med! :) 

image299

Kommentarer
Postat av: Maja

Oj, va vi verkar lika varandra. Jag är så dum för antingen äter jag mat, eller så äter jag inte å kastar i mig godis. Men det är som du säger. När jag mår dåligt blir jag också sådär kring mat, då måste jag direkt gå ner i vikt och tänker bara på mat.

2008-02-06 @ 17:21:32
URL: http://missmor.blogg.se
Postat av: magnus

riiiiiiiiiiiiight

2008-02-06 @ 17:36:20
Postat av: Ida

Usch, jag onskar att jag kunde sluta upp med att nojja sa mkt over vad jag ater! 'Tjockistankarna' finns dar alldeles for ofta & sa gnaller jag om det & folk tittar pa mig som om jag kom fran en annan planet... Men jag vill verkligen inte hamna dar igen, & jag oroar mig for det pa riktigt, sa det ar inte jag som 'gor mig till'. Vilket manga verkar tro...

2008-02-06 @ 17:49:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0