Antichrist?

Har försökt styra upp en middagsdejt alt. lunch med Jan i ett par dagar nu. Våra scheman har konstant krockat (mkt pga min klättring) men igår lyckades vi enas om att äta lunch idag:
 
Fine! I only obey you my dear antichrist!
 
See you tomorrow,
Jan


Alltså, det är ju trevligt med respekt, men antichrist...? Sure, vi brukar skämta om att jag är vägen till allt ont & allt moraliskt förfall (pga att jag kanske kommer att dela lägenhet med honom & 7 andra belgiska paleontologer under Dino8. Tydligen är de nervösa & helt förbluffade över det faktum att moi är tjej...) men riktigt så långt behöver jag ju inte pusha det... Fast visst har det en trevlig klang, ' I only obey you'...? ;) 

Kommentarer
Postat av: Åsa E

Glöm inte härskarteknikerna beskrivna i The Game, Ida. Han kanske fäller smått konstiga/tvetydiga kommentarer för att få dig att tänka på honom.... =)

2008-02-25 @ 18:13:24
Postat av: Maja

Inte ska du sakna mig. Jag kommer ju hålla koll på dig här. Du använder inte msn eller så? Jag kommer säkert tillbaka. Och ja, det hade varit superkul att ta en fika med dig!! Jag ska bara träna upp min förmåga att träffa okänt folk. ;)

2008-02-25 @ 18:22:47
URL: http://missmor.blogg.se
Postat av: Ida

Å - Hm, might be so...fast han ar liksom ratt menlos som person sa jag har svart att se att allt skulle vara del av nagon slags storslagen plan for att fa mig i sang (vilket ALDRIG kommer att handa). Fast a andra sidan, enligth Neil Strauss sa har ju 'samre exemplar' lyckats! :)

M - Nej, bara facebook & mail... Kanske mail? Fast jag hoppas ju sjalvklart pa att du ska komma tillbaka! & vad galler fikan...I have fate in you! :)

2008-02-25 @ 22:05:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0