Michael Kors...

Sitter & ägnar mig åt en stunds ickearbete. Behöver ett par nya svarta stövlar pronto & har noll ork att dra runt i Toronto & leta, så nu funderar jag på dessa. De uppfyller grundkraven; svarta med klack & drakedja. Gillar att kedjan sitter på baksidan & eftersom moi börjar bli lite pansio tilltalar även den något lägre klacken... Because frankly så är höga klackar ledsamt opraktiskt i 'Big T' i dagsläget! Antingen har vi geggigt snöslask eller så är det som idag, isgata... Moi har tappert försökt sporta stövlar med hög klack men det har inte fungerat direkt super. Halkar mest runt skräckslaget & Rob är usel som stöd/rullator; han går för fort & han går konstigt. Tror att det är någon slags klättringsrelaterad förslitningsskada, typ lite grann som att gubbar som har spelat fotboll sedan 4-års åldern ser ut som fulla ankor på ett rullband.   
KORS Michael Kors Kinks

Kommentarer
Postat av: Sandra

Mycket fina skor! Jag vill också ha =)

2008-02-21 @ 22:48:27
Postat av: Ida

Visst ar de fina! Har dock inte bestamt mig an, far fundera lite till.

2008-02-21 @ 23:28:05
Postat av: magnus

vänta lite, exakt hur ser fulla ankor på ett rullband ut? Har inte upplevt det själv men jag vet inte, kanske ankorna i Toronto biffar upp sig på stranden a lá Venice beach? ;)

2008-02-22 @ 02:37:15
Postat av: Ida

Far val erkanna att jag inte har sett det heller, men nu har vi ju bada ett litet projekt! Du fixar rullbandet, jag fixar alkoholen & sa behover vi bara norpa upp en anka! ;)

2008-02-22 @ 17:26:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0