Object of interest...

Ska jag vara helt ärlig så har jag redan en drömpartner... Hade jag lyckats få honom så hade livet varit fab. Killen i fråga heter Paul, är ca 40 & ungefär den underbaraste, roligaste människan på denna planet. Tror inte att det finns en enda person som träffar honom & inte älskar honom efter ca 1 min. Att han dessutom är en fantastiskt duktig klättrare gör ju inte saken sämre. Sooo detta talar för Paul: 

1) Han får mig att skratta så att jag gråter
2) Han har en partner - som är skadad... Thanks good!

Pauls partner; Sandra (hans partner i verkliga livet också) är väl helt oki, men en lite småbister människa... Så, eftersom Paul har klättrat exklusivt med henne & hon nu inte längre klarar av det så hade det varit absolut ultimat om Paul hade kunnat bli min partner. Hoppas, hoppas, hoppas!

Kommentarer
Postat av: magnus

killen är 40...Idaaah, vad får det oss att tänka på? komigen, är det inte nästan att kasta sten i glashus då? Men å andra sidan är väger vissa saker tyngre än ålder, Känns det rätt?

2008-02-12 @ 16:34:58
Postat av: Ida

Meeeen Maaaagnus... skrev jag kanske att jag planerade att fa ihop det med honom? Paul ar en sadan person att ALLA alskar efter 1 min, sa det ar inte for att jag har karat ned mig i honom! Jag vill ha honom som klattrarpartner eftersom han ar helt sjukt duktig + att han ar helt galet rolig. Jamie (Rob's partner) ar nastan lika duktig pa att klattra & trevlig men han ar typ inte direkt den mest underhallande - moi hade inte velat ha honom som heltidspartner. Ska jag klattra exklusivt med nagon maste den personen fa mig att skratta!

2008-02-12 @ 17:24:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0