What song would you pick?

Rob håller just nu på & fipplar med sitt anmälningsformulär till (om jag har fattat rätt) isklättar VM som hålls i Ouray nästa år. Formuläret innehåller standardfrågor så som ålder & land, men sedan finns det en rad lite mer småmysko saker att besvara. En av de underligare är 'Which song are you?'... Förklarade att jag nog hade valt 'The winner takes it all' men se det gick icke. Det är nämligen specifierat att det måste vara lite mer åt hårdrockshållet... Har spånat lite & kommit fram till att jag nog valt Led Zeppelins 'Kashmere' om jag hade deltagit. En ickefråga i dagsläget förvisso, men ända lite intressant... Typ. 

Kommentarer
Postat av: Maja

Nja, inte jag iallafall. Har byggt upp ett för stort hat mot Göran Persson för att nånsin kunna bli det. Och när de sen anförtror allt till Mona Sahlin som jag avskytt sedan hon höll föredrag för oss i Gymnasiet. Huvva.

2008-02-18 @ 21:53:11
URL: http://missmor.blogg.se
Postat av: Ida

Goran Persson ligger valdigt hogt uppe pa min familjs tio i topp lista nar det galler personer som vi ogillar. Hurv, ryser vid blotta tanken hur han eftertanksamt lyfter ena ogonbrynet... Vad galler Mona Sahlin, eh na...

2008-02-18 @ 23:02:40
Postat av: magnus

Det stavars "Kashmir", hjärtat ;)

2008-02-19 @ 16:14:33
Postat av: Ida

Jaha, men vem ar det som ar overlagsen?! Lat mig papeka att jag aldrig dissar din & mammas musiksmak! Elitister...

2008-02-19 @ 19:51:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0