Black CHANEL 2.55

vi har en trevlig liten tradition här på avdelningen som går ut på att vi inte arbetar på fredagar. Sure, alla dyker upp men vi gör inget. Alla sitter bara & väntar på RockFest & innan dess är det fritt fram att roa sig bäst man kan. Ofta resulterar detta i galna mail eller hysteriskt långa luncher... Idag har jag först roat mig med att komma in oförsvarbart sent & sedan har jag glatt suttit & surfat runt på nätet. På veckorevyns hemsida hittade jag så ett test som talade till alla mina sinnen, vilken handväska är du?! Detta blev resultatet (hade hoppats på att jag var ett med min Mulberry, men tydligen inte...):

CHANEL 2.55
Classy as hell, quiltad, cool och skarp. Du kan lätt ge lite fel intryck med dina guldkedjor. Du kan ibland uppfattas som kall, men framför allt är du ju SVINDYR - vilket innebär att folk antingen älskar eller hatar dig. Gemensamt för alla är dock att de avundas din svala, snygga, sofistikerade stil. Tänk på det när de ger dig onda blickar i ryggen...

Hm, slutsatts, dagens outfit var inte ett passande val (ehhehe, Lindex...) & jag måste börja spela på lotto. För oavsett hur snäll jag än är så har jag svårt att se att ma & pa skulle ge mig en Chanel i 25 årspresent... Eller? Vad tycker ni förresten, är jag ett med den? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0