Crazy hair!

Mitt hår var helt utan dess like när vi kom tillbaka till Toronto, såg helt enkelt inte klokt ut. Rob skrattade så att han fick tårar i ögonen & förklarade att det såg ut som ett litet djur byggt sig ett bo på mitt huvud. :) Kontrade med att han inte precis såg så mkt fagrare ut... Ikväll ska vi iväg & klättra tillsammans. Jag har lite ont i magen eftersom jag är höjdrädd som bara den, men det är nyttigt för mig att försöka övervinna den rädslan, så jag kampar på! Har en gång 'fryst' på en slänt när jag var ute i fält & jag vill aldrig mer hamna i den situationen... Andrew & Andreas (två andra geologer som jag var ute med) fick prata ned mig & jag var så rädd att jag grät när jag äntligen stod på fast mark igen - inte speciellt bra. 

  
image277
Little R & Smurfit Rob!


Kommentarer
Postat av: magnus

se vilken söt bild! Little R? kan på nått sett förstå smurfit, ja!, jo, men little R? Har dom piggelin i Canada, för ja, du ser ut som en piggelin!

2008-01-23 @ 16:12:52
Postat av: Ida

Little R = Little Red Ridinghood... :) Fniss, ser jag ut som en piggelin? Sure, jag kan halla med om att jag ser narmast lojligt glad ut men piggelin? Eh, det kanns lite val hurtigt...

2008-01-23 @ 17:41:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0