Fast det finns sånt som jag...

kommer att sakna också, självklart. Det är bara det att jag har vuxit ur Lycksele, jag känner mig som en fågel som har stängts in i en alldeles för liten bur när jag är där. Allt ska vara så uniformt & avviker man så tittar alla på en med skeptiska blickar & man kan riktigt höra hur det gror av missnöje inom dem. Nu orkar jag ju inte direkt bry mig utan kör på som jag brukar iaf. Vill folk titta, förvånas el till & med förfasas så varsågod, då har jag iaf bidragit till att göra deras dag lite mer intressant. Ser det lite som en god gärning för massorna, alla behöver lite mer glamour & galenskap i vardagen! :) Jag lever ett liv & jag är jag - unik, så varför försöka formpressa mig in i ngn slags deprimerande jantemodell? Nope.

Hur som, jag kommer att sakna alla er som jag älskar. Vissa dagar kan det kännas trist att ni är så långt borta men huvudsaken är att jag vet att vi ses igen. Sedan är det jobbigare när det kommer till de som inte riktigt förstår varför jag måste åka bort samt de som jag vill lära känna bättre... Men i det sistnämda fallet lever jag på hoppet, det som sker, det sker...

image247
Totte medan jag packade mina väskor. Jaaa, det är väl iaf bra att han inte blev alltför stressad över min avfärd... :)

Kommentarer
Postat av: Jo

Han är ju bara för söt, gosekatten =)

2008-01-07 @ 22:54:32
Postat av: Ida

Men jag vet! Blev helt varm i själen när jag tittade på honom, samtidigt som jag ville skratta eftersom han såg så knasig ut (+ att han smackade i sömnen!).

2008-01-07 @ 23:36:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0