Hur besvärlig kan man vara?

Sooo, min väska dök ju upp tillslut. I min värld innebär detta klang & jubelsång. Mina svarta lackskor är äntligen hemma & moi is happy, happy! I Robs värld innebär detta att steg två tar vid = se till att få kompensation från Air Canada. Sure, jag håller helt med honom om att det är komplett vansinnigt att det tog nästan två veckor innan de fick ändan ur, men samtidigt så har jag liksom inte energin att bråka med dem. Det känns bara som en hopplös David & Goliat situation & dessutom inbillar jag mig paranoit att de kommer att svartlista mig om jag gör det, ie jag kommer att få fortleva resten av mitt liv med bagage som alltid försvinner pga rent jävulskap... Vet inte riktigt vad jag ska göra. A andra sidan har Rob redan börjat fila på ett argt skadeståndsanspråk, så jag antar att det bara är att hoppa på det tåg som han redan startat åt mig...

Kommentarer
Postat av: Maja

Haha! Visst är det jobbigt när folk tar en för så himla ung. Nu har jag ju den fördelen att när jag har H med mig så tar ingen mig för ungdom. ;)

ELLE blev det. 5 sköna nummer alldeles gratis :D

2008-01-21 @ 20:49:17
URL: http://missmor.blogg.se
Postat av: Ida

Oh, det varsta var en gang nar jag verkligen anstrangt mig for att ga ut (klanning & med fixat har & massa smink) & busschaufforen bara:
'jaha, & det blir 6 kr'
Moi - Eh, na 12...
Scauffor - Nej for det kostar bara 6 kr om man ar under 19.
... :)

2008-01-21 @ 21:00:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0