Hur fungerar min kropp?

Detta händer så fort jag sätter mig på ett flygplan - min kropps fettproduktion dirigeras omedelbart om så att den endast innefattar mitt huvud. Detta leder till att skinnet på kroppen blir torrt som fnöske ( ser ut som ett svårartat psoriasisfall) medan mitt ansikte ser ut som om det tillhörde en 14 årig, chipsätande datanörd... Vad är logiken bakom detta? & än mer viktigt, rättvisan? Får spel! Suck. Värst är naturligtvis långflygningar, ser ut som ett offer gånger 10 när jag landar. Denna gången har jag försökt vara lite smart & buffrat genom att smörja in hela kroppen med havtornsolja, jag glänser som en bodybuilder! :) Vad gäller ansiktet så har jag en finne på hakan sedan igår. Dessvärre fungerar ju jag som jag gör - bestämde mig igårkväll för att försöka ta död på den, det gick inte. Dock får jag väl konstatera att jag haft tur, med tanke på hur jag behandlade mitt stackars ansikte igår så borde jag se ut antingen som fantomen på operan eller Jabba the Hutt idag, men min mirakel concealer från Helena Rubenstein räddar dagen!

Nope, nu ska jag skutta iväg & köpa upp mig på lite Lancomé Juicy Tubes & sedan ska jag börja läsa Neil Strauss 'The Game' som jag plockade upp för en liten stund sedan!

Tjing!
& lots of love!

Kommentarer
Postat av: Ida

tack för smset it imorrse, kan inte sticka under stolen med att jag vart lite förvånad(?) av ditt morgonsms men det var... Im as happy as (som eddie bear skulle sagt)

2008-01-08 @ 17:42:32
Postat av: Ida

Magnus?

2008-01-09 @ 15:47:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0