Is that right Magnus?

"Du är den enda av det motsatta könet som jag är rädd för"

Storasyster har varit för snäll på sistonne inser jag nu... Japp, förbered dig mentalt på ett frontalangrepp nästa gång jag kommer hem! Jag tror att ngn behöver piska in lite vett i kroppen på en viss ung man! :)

Tror förövrigt att jag är på väg att åka på en förkylning, inte bra. Jag nyser konstant & mina ögon är rödsprängda... Tack gode gud för 'Clear eyes', utan min lilla mirakelflaska hade jag verkligen sett ut som ett offer! But now...  Tjiing! 

image267

Kommentarer
Postat av: magnus

pssh, ska jag hinna med ett liv inann jag är 27 och kysser himlen måste jag ligga i lite. Ändå...jag har vissa ljuspunkter ibland allt shit. Men men, vi lär ju se nästa gång vi ses, vilket nog blir i Toronto...förhoppningsvis inte på Svensk mark igen iaf, usch och fy.

Bring your whip, but remember, Emil might dont be as drunk as you think (...yeah..)

2008-01-19 @ 03:28:58
Postat av: Maja

Ja, utflippad skulle verkligen vara skönt att vara ibland. Det har du rätt i. Har ibland tyckt att hon varit lite fööör mycket. Men jag är kanske lite fööör svensk ;)

2008-01-19 @ 12:19:06
URL: http://missmor.blogg.se
Postat av: magnus

men vad är dethär? ibland krafsar du ner 8-9 stycken inlägg per dag i 2-3 dagar och sen är det bloody radio silence efter det?

2008-01-20 @ 17:36:09
Postat av: Ida

Magnus - Oh shit, is that so? Um, vi far se till att motas upp nagonstanns roligt! Btw, 27?
1) Sa mkt konstnar & lidande sjal ar du inte
2) Why 27?
Maja - Visst, man kan vara for mkt ibland, beror lite pa situationen man befinner sig i. Dock tror jag att det ligger i den svenska folksjalen attt vara narmast sjukligt tillbakadragen (nar man ar nykter dvs) & skeptisk till allt som inte foljer normen...
Magnus - Det kallas helg. I have other things to do as well as you might know... Nepp, men jag drog till Niagarafallen igar.

2008-01-20 @ 21:52:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0