Neeeej!

Gråt! Jag har precis insett att jag glömt bort att titta på Ivanhoe! Förrutom Kalle är Ivanhoe det enda som jag anser vara obligatoriskt under julhelgen & så missar jag det! Why? Suck... Det hör liksom till att bakfull & risig sitta nedsjunken i soffan på nyårsdagen insvept i ett täcke & titta på Ivanhoe & Co. Dessa frågor ställer jag mig alltid:

1. Vem har castat människan som spelar Ivanhoe? Han är ju så ful! & det är ju inte så att han utför så avancerade stunts att de inte kunde välja någon annan...
2. Den klassiska frågan, jag vet, men...varför väljer Ivanhoe Lady Rowena?! Jag brukar ju ivrigt hypa konceptet 'blondiner har roligare' men i detta fallet kammar Rebecca  hem segern. By far. 
3. & den viktigaste frågan - HUR kan Rebecca bli kär i Ivanhoe & VARFÖR väljer hon döden framför Brian de Guilbert?! Moi hade inte tvekat en sekund! Jag hade skippat religionen, familjen & slängt varenda liten fjuttig principiell fråga över bord om Sam Neill hade velat svepa iväg med mig. Utan att tveka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0