Price the Lord!

Fick ett mail från var sekreterare imorse där hon förklarade att om jag inte knatade iväg IDAG & hämtade min check på $800 så skulle den ställas in... Panic. Stressade ned till universitetets finansavdelning med andan i halsen & fick där förklarat för mig att detta absolut inte var fallet, det enda som skulle ha hänt var att de skulle ha skickat den till Sverige. Anyway, fick min check & en mindre chock när jag insåg att den var utställd på närmare $3000... Jag har absolut ingen aning om hur detta gick till, men go me! Pengarna faller ju absolut in under kategorin 'pengar som jag aldrig skulle ha haft & som jag således inte behöver göra något vettigt av' = party, party! Sooo, lasik eye surgery and what more? Hade inte Windows haft sitt idiotiska Vista problem hade jag lungt köpt en ny dator, men jag vill verkligen inte ha det Vista som de kör med nu... Hm, vettig digitalkamera kanske? Eller sa bränner jag allt på ett bräde & fixar till mig inför Beach-eternity...      

Lyssnar på ABBAs 'Money, money, money' & riktar ett uppriktigt tack till de högre makterna.

Kommentarer
Postat av: Mariélle

Sådana "för bra för att vara sant" pengar, ska man bränna så fort som möjligt innan någon hinner inse att man egentligen inte skall ha dem. Skynda, skynda ;)

2008-01-31 @ 19:28:27
Postat av: Ida

Exakt, helt ratt installning! Kommer att satta in dem pa mitt konto redan idag & sedan blir det till att snabbt klura ut vad jag ska gora med dem!

2008-01-31 @ 19:35:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0