Röd tråd!

Oh vad fint mina inlägg knyter an till varandra idag! :) Mr Burns till seriefigur, kjol till kjol... Anyway, jag funderar på att ge upp för idag, knata hem & äta mer ickemat (läs avokado)... Morgondagen har jag avsatt till projekt skämma bort. Känner att jag behöver lite av den varan. Därför ska jag botanisera igenom alla små antikaffärer & vintageaffärer i min närhet & sedan ska jag se om jag kan boka in mig på någon typ av behandling. As I'm found of koreanskor så tror jag att jag ska satsa på manikyr för att stötta den gruppen en smula. Vi får se, ett är iaf säkert, jag tänker inte hasa runt i myskläder hela dagen bara för att jag är ensam i huset! Nope, ut, ut är vad som gäller! Dessutom hade det varit skönt att få bli lite flashig & ompysslad eftersom jag ska iväg på Johns födelsedagfest på kvällen - gäller att försöka se fab ut!

Tjing!

image282
Kofta - Birger et Mikkelsen
Kjol - Boomerang
Skärp - mammas
Strumpbyxor - HM; vita, ribbstickade
Stövlar - Bianco; svarta

Kommentarer
Postat av: Ida

Update! Jag har precis bokat tid for att fixa haret hos Toni & Guy - dar rok typ mina $800... Men jag fixar bara inte att ga till samma stalle som forra gangen, mitt har blev typ svinto.

2008-01-25 @ 23:40:42
Postat av: Maja

Alltså,
va... oj hjälp. Ska du lägga så mycket pengar på att gå till frissan? Shiiit. önskar att jag hade råd med såna utsvävningar. *kramar*

Och du har rätt om Sverige. Ja. Tilde hon säger vad hon tycker minsann. Är kanske för svenne-påverkad.

2008-01-26 @ 10:50:31
URL: http://missmor.blogg.se
Postat av: magnus

800! Iiiiiiiiidaaah!? haha, jag är glad att du är min syrra! Men ska du inte ut och resa snart?
Vi hade tänkt dra ett gäng till Kroatien och solsunka nån vecka i maj.

2008-01-26 @ 12:55:47
Postat av: Ida

Maja du ar forlaten for du kanner mig inte, men MAGNUS! Nog vet du val anda att jag har en tinny liten bit drama queen i mig?! :) Sjalvklart lagger jag inte ut $800 pa att klippa haret! Har precis kommit tillbaka darifran & det gick pa $135 (dyrt forvisso men det ar ungefar vad man far betala har i Toronto). Kroatien? Tja varfor inte?
Kramar!

2008-01-26 @ 22:08:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0