Snart så är jag tillbaka!

Blir alldeles 'bubblig' inombords när jag tänker på att jag snart är tillbaka i Toronto, behöver absorbera lite av stadens energi! Jag kan se alla 'mina' gator framför mig & jag har totat ihop en liten mental lista på vad jag ska göra när jag kommer tillbaka. Överst står att få krama om Rob & Vik igen (& konsumera skrämmande mängder chai tea latte!), men jag ser verkligen fram emot att få börja jobba igen, har dragit runt helt overksam alldeles för länge nu... Nope, det ska bli skönt att få sätta sig ned & börja leta/plöjja artiklar, & har jag riktigt tur får vi sätta upp labbet snart så att jag kan börja arbeta 'på riktigt'! Oh, det kliar i fingrarna! :)

image246
Total koncentration! Denna bilden togs på Queensland University, när jag var där & arbetade med mitt första examensarbete. Hade lyckats bränna mig så illa på låren dagen innan att jag var totalt oförmögen att sätta på mig ngt annat än kjolar el klänningar under en veckas tid! Nästa gång jag reser någonstanns vill jag ha lite mer värme än vad det blir nu... :)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Oj, vad du hade långthår på denna bild. :) Hoppas resan går bra "hem". Stora kramen!

2008-01-07 @ 22:34:52
Postat av: Ida

Jag vet. Projekt utsparning fortgår... Fast jobbigast är nog att det ser så frächt ut på bilden, långt ifrån vad det känns som nu.

Kram på dig med!

2008-01-07 @ 23:37:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0