Will they let us?

Iiiiikkk! Problemas, problemas! Pga Robs pass olyckliga lilla sejour med tvättmaskinen så behöver vi korsa gränsen in till USA. Detta hade vi planerat att göra på lördag. Tanken var att vi skulle hyra en bil, dra till Niagara & sedan gå över bron in till US. MEN, imorse så slog det mig att vissa uthyrningsfirmor har en trist liten policy som gör att de inte hyr ut bilar till folk under en viss ålder. Moi är ju ännu inte innehavare av ett körkört (ångest) & Rob är 22... Jobbigt. Så nu har jag satt Rob på att försöka lista ut hur vi ska fixa detta. Robs puckade lösning var:

'But maybe Jan?'

Eh, nä. Tänker inte tvinga en stackars jet-laggad belgare, som aldrig har satt sin fot i Kanada, att sätta sig i en bil & köra i Toronto! Inte en god idé.


Kommentarer
Postat av: Maja

Usch då, vad han varit med om. Ja då stämde horoskopet för honom minsann. Hur är det med dig annars då? Vilket stjärntecken är du?

2008-01-18 @ 20:04:46
URL: http://missmor.blogg.se
Postat av: Ida

Jag vet inte riktigt onm jag tyckte att det stamde pa mig. Jag ar ett lejon, ett ratt typiskt sadant har jag fatt hora... :) Dagens horoskop ser ju iaf lovande ut for min del 'En härligt romantisk fredag som kan överraska på mer än ett sätt. Själv är du också mycket impulsiv nu.'!

Jo hoppas kan man ju alltid...

2008-01-18 @ 21:17:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0