And I like them...

Efter att ha gjutit tänderna (& minipanikat när jag inte fick lös dem) knölade jag ned dem i deras lilla medföljande likkiste-etui. Sedan stannade processen upp, stod & tittade på dem ett litet tag innan jag raskt knölade in dem i munnen igen. För det ser så himla äkta ut! Faktum är att det ser så riktigt ut att jag blev lite småförtjust i hela konceptet & ägnade morgonen åt att påta i trädgården med dem i munnen! :) Knasigt jag vet, men lite småroligt!   

Kommentarer
Postat av: mgs

Vad är detta? Maken till framförhållning har jag väl aldrig skådat tidigare! Planera och genomföra Halloween-kostym i juli? Jag har ingen aning vilken popkulturellreferens jag ska anta, någon som är känd fast som ingen tänker på för den är smygcool...

2008-07-11 @ 15:20:52
Postat av: Mariélle

Käraste Magnus, det där var inte en av dina ljusare stunder. Vad har de senaste inläggen handlat om? Uppdatera dig lite!



Hur som helst, Ida, dina maskeradplaner fick mig att fundera lite över årets Halloweenkonstym. Efter lite övertalning (läs tvingande) gick Magnus med på att vara Mr. Big så jag får vara Carrie, vilket betyder att jag får köpa mig en blond peruk! Jag har alltid velat göra det, men aldrig haft någon riktig anledning. Eftersom din bror inte var särskilt nöjd över att få spela bi-roll, är jag nu tvungen att komma på en 80-talspartner till MacGyver, till den maskerad vi nu blivit sugna på att styra upp. Jag föreslog Cher, men det gick inte hem.



Har du något förslag? Det känns lite som om man kan vara vem som helst under 80-talet med krusat hår, rosa tights och FÖR mycket smink, å andra sidan blir det inte så speciellt.

2008-07-11 @ 20:14:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0