& hur kommer moi att reagera...

när jag väl står där? Tänk om jag drabbas av en total black out? Jag menar, jag har ju i princip inte lagat mat sedan i september - för jag har en vag känsla av att det inte kommer att vara ok att dela en avokado & rosta en bagel (vilket är det som jag lever på i nuläget tillsammans med rödvin)... Eller kommer moi att bli uberstressad, ond & elak? Gaah, så många frågor & allt kommer ned till ett & samma svar - moi är inte riktigt klok...


Nope, nu blir det till att försöka lära sig Arlas databas utantill fram till lördag. Fetångest.

Kommentarer
Postat av: mgs

Ursäkta mig? Men vad rör det sig om för tävlig? Ja, de är en kock tävling men hur stor ect ect?



You'll be fine, men det skulle inte skada med en bror vid din sida som är, vid detta lag, jävligt vass på att poppa popcorn i kastrull! (helt obrända och under dussinet opoppade, må jag tillägga)

2008-06-18 @ 02:08:34
Postat av: mgs

För vafan, Iron Chef - IRON CHEF är väl ett jävligt fett tv sänt program som jag förstår och kan därför inte förstå hur du blev utvald? (inget ont menat men är inte de programmet tillägnat fetlirare och profetionella kockar?)



2008-06-18 @ 02:12:41
Postat av: Ida

Eh, I don't know... Fast det är inte den riktiga tävlingen, for sure (i så fall hade jag varit på väg till långtbortistan i nuläget). Men jag gissar på...ca 100 pers? Well, vi får se helt enkelt!

2008-06-18 @ 17:10:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0