Alone on the planet...

Igår drog vi ihop vårt pick & pack för att dra till TCA i ett par timmar - båda två helt galet sugna på att klättra. Vid Queen St. hoppade vi av tunnelbanan för att ta spårvagnen när jag kom på att vi lyckats glömma bort att plocka upp något till Pauls föräldrar... Panik, minst sagt... För att lyckas hitta en present söndag eftermiddag under påsken är inte det allra lättaste. Kutade runt som tokar på öde gator & slutade tillslut upp nere i PATH (Torontos underjordiska transportnät med en massa affärer). Sjukt märklig upplevelse - inte en levande varelse så långt ögat kunde nå. Först skämtade vi om det, sedan blev det bara läskigt. Det var lite som i Douglas Couplands 'Girlfriend in a Coma' & jag förväntade mig verkligen att stöta på en leaker i vilken sekund som helst. Inte blev det bättre av att Rob gjorde sitt bästa för att trissa upp mig ytterligare:

R - Beb!
Moi - Iiik! What?!
R - I thought I heard something!
Moi - Like what?
R - Wraaaoul!!! ZOMBIE ATTACK!
Moi - Skrrriiiiii!
R - Ahhaha! You're so funny!
Moi - Keep in mind that we're alone down here; nobody can hear you scream...
R - You know what? I think that at least someone must have heard you, 'Jumpy'!


Kommentarer
Postat av: Maja

Han kan verkligen skatta sig lycklig som har dig Ida, kom ihåg det.

2008-03-24 @ 18:54:31
URL: http://totalblackout.blogg.se
Postat av: Ida

Tack, men det galler at bada hall - sa som det ska gora nar man bryr sig om nagon! Att umgas med andra ar ett givande & ett tagande, man kan inte alltid ge men sa lange man vet att det finns en grund av tillit att sta pa sa spelar det ingen roll.

2008-03-24 @ 19:02:11
Postat av: Maja

Du har rätt förstås! Just nu vet jag ju bara att han mår dåligt och du ger hans liv glädje. Och eftersom jag varit i hans sits vet jag hur värdefullt det är!

2008-03-24 @ 19:04:08
URL: http://totalblackout.blogg.se
Postat av: Ida

Jag gor mitt basta, & den har helgen har varit underbar pa det sattet att han har kants mer som 'min' Rob. Da & da har han visserligen sjunkit ifran mig - vilket kanns jattejobbigt - men det ar da som man maste gora en anstrangning & orka for oss bada.

2008-03-24 @ 19:14:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0