Getting there...

Nej men titta vad det börjar ta sig! En out-fits bild! :) Har suttit & terapi-printat ut ca 15 artiklar om 'The final closure of Panama' & fetignorerat det faktum att jag måste träffa Rob ikväll. Någon som det däremot kändes helt ok att träffa var Jan, we are back to normal now. Lite illa kanske, men kvinnliga tårar kan göra underverk! Soo, det kanske finns hopp ändå...med tanke på hur många jag fält de senaste dagarna...

image347
Trött moi (stackars, stackars R som tvingas börja jobba imorgon!) i:

Klänning - Banana Republic; marinblå med 'Sailor Moon' knut där fram, vilket inte syns för fem öre...
Strumpbyxor - HM; gråa, ribbstickade
Stövlar - Bianco; svarta & med helt enorma saltavlagringar (de använder salt här istället för grus...)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ta hand om varandra så länge möjligheten till det finns. I era världar kommer ni att träffas igen, någon gång, någonstans.

2008-03-10 @ 21:55:02
Postat av: Ida

Jo, men det kanns lite som Hans all over again... Utdraget, jobbigt & massa kanslor inblandade - battre med ett 'clean cut'!

2008-03-10 @ 22:06:10
Postat av: Maja

Gör det som känns bäst för dig Ida. I slutändan är det bäst.

2008-03-10 @ 22:10:02
URL: http://totalblackout.blogg.se
Postat av: Ida

Jag vet. Problemet ar bara att forutom att vi jobbar & klattrar tillsammans sa bor vi ju ocksa ihop - sa det gar inte riktigt att undvika honom. I fallet med mitt ex sa hande det da & da att jag sprang ihop med honom pa avdelningen eller i affaren, men nar jag val tog beslutet att sluta se honom sa kunde jag verkligen gora ett 'clean cut'. Nu ar ju inte Rob min partner, men jag har begatt misstaget att tycka sa mkt om honom att alldeles for mkt av mig har kommit att koncentrerats kring honom.

2008-03-10 @ 22:18:26
Postat av: Ida

Men jag vet att det kommer att fixa sig! Hatar att skiljas fran personer som jag tycker om, men livet gar vidare sa ar det bara! & som Isolde sa till mig 'Ida, don't worry, because you will find a new best friend - that's just the way you are, you will move on! Rob on the other hand...he strikes me as a person which will never be satisfied with life'.

Nu hoppas jag ju inte att hennes asikt om Rob ar ratt, men samtidigt kandes hennes ord om mig skona.

2008-03-10 @ 22:23:41
Postat av: Maja

Mjaaa, någon ordhitler vill jag nog inte utsätta mig för. pappa är bäst, för han är kär i hur jag skriver. ;)

2008-03-10 @ 22:30:41
URL: http://totalblackout.blogg.se
Postat av: Maja

Och en sak till. På internet är jag nån helt annan. Då är jag inte rädd för kritik, inte alls på samma sätt iaf. Det är i verkliga livet som det blir svårt. Jag skulle t.ex. aldrig läsa upp det för någon, eller ens stå bredvid när någon läste det. Aldrig. Jag är lite knasig.

2008-03-10 @ 22:35:38
URL: http://totalblackout.blogg.se
Postat av: Ida

Well, ordhitler blir jag mest i akademiska sammanhang! Ar alltid bra med lite feed-back, sa om du angrar dig kan du bara saga till - & jag ar ju en van pa internet, sa det blir kanske lite lattare! :)

2008-03-10 @ 22:50:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0