Leaving...

Nu ska jag bara packa ihop mitt lilla artikelberg & sedan drar jag iväg till TCA för att möta upp Paul & Sandra - hade helst bara velat klättra med Paul, men, men inget jag kan göra något åt. Huvudsaken är att jag får klättra, behöver göra av med energi & samla tankarna innan jag åker hem & tvingas konfrontera den bittra verkligheten. Isch. Vet inte riktigt hur jag kommer att reagera, finns väl i princip två stadier som det hela kan sluta upp i:

1) Moi tjuter ögonen ur mig
2) Ice-queen

Hade egentligen velat köra på konceptet 'besviken' men tänker inte vara någon manipulativ psyko bitch (läs Kathryn)... Fast jag vill verkligen att han ska första hur ledsen han har gjort mig, & hur mkt hans agerande har sårat mig - bäddar för en nanosekundshint av alternativ nr 2 följt av nr 1... Vilket jag egentligen inte vill, men jag har en irriterande tendens att börja gråta när jag blir riktigt upprörd & arg. Well, den som lever får se - återkommer i morgon med rapport.

Kommentarer
Postat av: Jo

Jag tror att det kommer att bli annorlunda med Rob jämfört med H. Som sagt så är ju inte R din pojkvän utan en vän vilket ni kommer att fortsätta vara. Jag tycker att du ska försöka umgås så mkt som möjligt när du har möjlighet. Jag vet att det kommer vara svårt när han åker, men det kommer vara jobbigare att veta att du inte tog chansen när du hade den.
Puss!

2008-03-11 @ 17:11:04
Postat av: Mamma

Sköt om och var rädd om er vänskap under dessa 7 veckor så ni kan umgås som vänner i 70 år till.

2008-03-11 @ 19:24:49
Postat av: Ida

Jo - du ar sa klok darlig! Men det ar lite annorlunda
i detta fallet mot nar jag lamnade dig tex. I ditt fall sa var ju du 'du', & jag var saker pa att du skulle forbli samma person som jag alskar. I Robs fall...det ar som att greppa vatten.

Ma - Det ar det jag hoppas pa. Rob ar overtygad om det & holl pa & pratade om att han kommer att ta kort pa mitt brollop & nar jag vinner prestigefyllda priser i framtiden...men jag ar radd att jag har forlorat honom, till the dark force...

2008-03-11 @ 22:39:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0