Test!

Eftersom jag fortfarande känner mig lite lätt hyper har jag beslutat mig för att den minst smärtsamma vägen ut ur den situation som jag nu befinner mig i stavas 'faktiskt arbeta & inte surfa runt & göra nada'... För när jag de facto orkar (som i att ha disciplin) arbeta har jag ett fokus som gör att jag kan stänga ute allt annat, det spelar ingen roll vad som händer runt omkring mig, jag går bara in helt i vad jag håller på med. Har mjukstartat lite lätt med att beslutat mig för att utföra ett test med mitt lip-plumping cerat... Detta är inte fullt så knasigt som det låter, jag gillar det nämligen supermkt men har fegat för att använda det eftersom jag har skurit ned orsaken till mina allergichocker till två saker - ceratet eller kanadensiska Royal Gala äpplen. Sooo, nu har jag kletat på en försiktig första liten omgång & sitter & väntar på effekten. Sure, det pirrar & jag känner mig lite lätt 'Restylan' men än har jag inte känt av några hintar av 'Oh fuck, I need another adrenalin shot' - så än finns det hopp för mig & mitt cerat!  

Kommentarer
Postat av: Maja

Japp, jag kan nog posa jag också om jag vill. haha! Hon har en till trilogi som rockar som heter född i elden, född i kylan och född i synd. Mumma!

2008-03-12 @ 23:02:31
URL: http://totalblackout.blogg.se
Postat av: Ida

Fast jag kanner mig alltid lite 'smaful' nar jag laser hennes bocker eftersom farmor brukar lasa dem med - sadar lite tantsnuskvarning! :) Men jag kan ju inte lata bli for det, har du last nagot av Sandra Brown? Nastan annu battre!

2008-03-12 @ 23:05:49
Postat av: Maja

Nej det har jag inte gjort. Måste kolla in dem. Jo, tantsnusk har man ju hört. Men jag är nog lite tant, ensamstående mamma du vet. ;)

2008-03-12 @ 23:13:23
URL: http://totalblackout.blogg.se
Postat av: Ida

Um, du ska fa ett till tips - Jude Deveraux (kommer inte ihag namnet pa den basta men huvudpersonen heter Leah). Major tantsnusk & helt fruktansvart rent kulturellt(fast man orkar bara lasa ett par bocker, sedan blir det lite repetativt) men nar jag inte forskar... :)

2008-03-12 @ 23:30:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0