Uppdatering...

Jag har tagit ledigt fran allt ett par dagar, behovde det for att samla mig lite. Tog en tripp over till USA med Rasmus & tillbringade lite tid pulsandes i snodrivor. Kanns betydligt battre nu. Skriver for tillfallet fran en urusel anknytning (internet cafe) som fungerar horrible. Imorgon ar tanken att allt ska aterga till det normala - atminstonne vad galler bloggen, i ovrigt kommer det nog att bli kaos. Rasmus har akt hem, sa mitt stod ar borta & istallet maste jag ta itu med alla kanslor som involverar Rob... Han kommer tillbaka tidigt i morgon bitti & jag ar livradd, absolut skrackslagen. Onskar pa nagot bissart satt att han bara skulle forsvinna ut ur mitt liv NU - sa att jag slipper all smarta med att ha honom har i de sju veckor som han har avsatt for att avsluta allt har... Tank pa mig i morgon, for jag kommer att behova det. Kram.

Kommentarer
Postat av: Maja

Skickar mängder med kramar till dig!

2008-03-10 @ 08:46:37
Postat av: Ida

Tack! An har inte den stora 'sammandrabbningen' agt rum, for jag var feg & flydde faltet...

2008-03-10 @ 16:01:57
Postat av: Maja

Det kan jag förstå. Jag tror nog att du ska tänka på att det finns en annan sida på myntet också. Anledningen att han tog det via mail kan ju vara att han faktiskt inte tordes ta det på något annat sätt. Han är kanske precis lika nervös som du...

2008-03-10 @ 16:06:03
URL: http://totalblackout.blogg.se
Postat av: Ida

Jo jag vet, men det ar det som gor mig sa besviken. Ar nagon verkligen viktig for en sa tar man det inte via mail, da tar man det med den personen ansikte mot ansikte - oavsett hur jobbigt det an kommer att bli.

2008-03-10 @ 16:38:37
Postat av: Maja

Jag ser det nog från en annan synvinkel eftersom jag verkligen är sådär feg som undviker allt som har med konflikter att göra, eller sammandrabbningar, kritik o alla det där..

2008-03-10 @ 16:57:11
URL: http://totalblackout.blogg.se
Postat av: Ida

Avskyr ocksa konflikter & forsoker ofta buffra alt 'glomma bort', men betyder nagon verkligen nagot for en sa tycker jag att man ialla fall maste forsoka... I detta fallet sa ar jag dessutom arg pa honom eftersom han gjorde mig sa ledsen under en tid som jag verkligen var glad, & som jag behovde...

2008-03-10 @ 17:17:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0