Världens vackraste röst

Igår när jag var & klättrade träffade jag Emma igen, minns ni henne? Det var hon som hade 'typ pojkvännen' som jag pratade med på telefon. Igår fick jag reda på att det inte var hennes pojkvän plus att han tyckte att jag hade världens vackraste accent & röst! :)

E - You know what he said? He said that you talked a bit fast so he didn't get it all, but that he did not care because he could have listened to you forever!


Blev så glad! En av de finaste saker som jag någonsin fått höra. En annan röst som var helt underbar att lyssna på var ma's, hon ringde just hit till kontoret. Nu känns allt mkt bättre, & den där 'gråtklumpen' som har suttit & tyngt hela dagen är borta. Sure, det är mkt just nu, men nu peppar vi & fokuserar på att klara av alla presentationerna denna vecka & sedan ska jag se till att göra något för mig själv till helgen som belöning! Vad gäller Rob, jaaa...vi får se vad som händer. Kommer att försöka vara där för honom så mkt jag kan.

Kommentarer
Postat av: Maja

Mammor är så himla bra att ha. Skönt att du har henne. Det kommer lösa sig Ida. Kramar!

2008-03-12 @ 08:14:28
URL: http://totalblackout.blogg.se
Postat av: Maja

Gå in och svara på dagens fråga ;)

http://totalblackout.blogg.se/1205354579_f.html

2008-03-12 @ 22:04:22
URL: http://totalblackout.blogg.se
Postat av: Ida

Jo jag vet att det kommer att ga bra, men ledsen ar jag i alla fall. Alltid skont att veta att nagon tanker pa en & bryr sig om en, ens mamma eller basta van - det varmer!

2008-03-12 @ 23:07:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0