56 liter...

cederbark väger förövrigt sjukt mkt. Inte 56 kilo, men jäklar i min låda inte långt därifrån. Smurto Ida tänkte dock inte på detta när jag glatt betalade mina $7. Oki, funderade väl liiite på hur det skulle gå att bära hem säcken, men framförallt var mitt huvud upptaget med att planera trädgården & hur mkt jag gillar konceptet cederbark. & i början var det inte heller så där vansinnigt tung, 100 m senare...oh my, trodde att mina armar skulle gå av. Bet ihop & intalade mig att det inte kunde bli värre än när jag handlade till Jo's överraskningsfest förra året - kånkade på egen hand hem 37 kilo mat... Skakade mig slutligen in genom ytterdörren & kollapsade i en liten hög (samtidigt som en sjuk liten del av min hjärna gottade sig åt den extra träning mina armar fått). Krävdes ett gigantoglas iste för att få in mig på banan igen. 

image410
Pretty pink stuff!

Kommentarer
Postat av: Mariélle

Vilka söta trädgårdshandskar! När jag trimma ner några buskar i stugan i helgen i ett rent terapeutiskt syfte (jag hade en dålig dag och älskar av någon sadistisk anledning "snipp, snipp" ljudet som sekatören gör), var jag tvungen att använda ett par gamla slitna som legat ute i bodan i vem vet hur många år. Tog lång tid innan jag tog på mig dem, var övertygad om att några småkryp byggt bon längst ut i fingrarna.

Jag hoppas trädgården blir fin, lycka till! :)

2008-05-15 @ 21:51:48
URL: http://mariellenorback.blogg.se
Postat av: Ida

I know what you mean - ar ocksa van vid gigantiskt stora, 100 ar gamla, handskar som legat ute i bodan & mogat till sig... So, jag gillar verkligen dessa! Splitter nya & i storlek S!

& tack, jag behover verkligen alla valgangsonskningar jag kan fa! :)

2008-05-15 @ 22:55:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0