A way to remember?

Moi har ett ypperligt ansiktsminne, vad gäller namn däremot... Oki, jag är inte lika ohyggligt usel som kära bror (som de facto en gång inte ens lyckades komma ihåg vad mormor & morfar hette) men inte så fruktansvärt mkt bättre heller. Detta leder titt som tätt till att jag sportar mindre panik attacker eftersom jag för mitt liv inte kan komma på vad vissa personer, som jag verkligen borde kunna vid namn, heter. Ma däremot...oh, I wish att jag hade samma minne som henne (men så har hon också arbetat som lärare)! Anyway, nu har jag kanske hittat boten! & som vanligt så stavas den klättring! För så här fungerar det - du lägger ditt liv i händerna på en annan människa, men den personen är beroende av att kommunicera med dig. & befinner du dig mitt ute i absolutely nowhere funkar det super att skrika ut kommandon utan adress. Klättrar du däremot på ett ställe där det finns en massa andra team måste du lägga till namn på slutet - i annat fall kan du sluta upp som mos alternativt mördare... So, om du hamnar i ett team med klättrare du aldrig tidigare mött är det läge att lägga deras namn på minnet illa kvickt!


Kommentarer
Postat av: ma

På något sätt hänger vi människor ihop med varandra om det sedan är på bergsrygen, på skolbänken eller i kön till månen. Och rätt som det är så visar det sig vara
betydelsefullt för en att veta vad de andra heter.
Ha det bra, M

2008-05-27 @ 21:16:53
Postat av: Ida

Um, men om ditt liv faktiskt hanger pa om du lagger namnet pa minnet eller inte sa ar det liiite latt viktigare. Klattrare litar ocksa pa varandra i en mkt hogre utstrackning an vad man gor pa andra manniskor.

2008-05-28 @ 00:08:22
Postat av: Mariélle

Hej. Sneaky sneaky! Jag vet faktiskt inte riktigt. Det enda jag spontant tänker på är att han alltid sneglar avundsjukt på Yogi-teet jag fick i födelsedagspresent, men det kanske inte är så roligt som studentpresent. Jag antar att du vill att det ska vara någonting lätt som går med i resväskan när du åker hem? Jag ska klura lite till och höra av mig ingen snarast. :)

2008-06-03 @ 08:45:09
URL: http://mariellenorback.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0