Bon Echo 101

Fredagen då - jaa, det gick ju inte helt som Jaime & jag tänkt oss. Först & främst, vi lämnade inte Toronto förrän vid sju-tiden eftersom Jaime fastnade på jobbet. Detta ledde till att vi:

1) Missade sista båtturen ut till ACCs stuga (Alpine Club Of Canada)
2) Nationalparken hade stängt...i.e. ingen campingplats

Som tur är äger Jaimes föräldrar en stuga ca 6 mil bort så vi åkte dit istället & slog läger nere vid stranden (han viste inte vart de gömt extranyckeln), eldade, drack öl, tittade på stjärnorna & pratade faaarliga inhemska rovdjur. Vilket var så där smart, moi vågade inte gå ut i skogen & kissa pga cougars - vaknade upp stinn som en boll på morgonen & var nära att grina av lättnad när vi stannade vid en mack för att tanka. :)  

image421
& sen...well, visade sig att de som jobbade i parken inte viste vart upphämtningsplatsen låg = vi missade även morgonens upphämtning. So, efter hysteriskt mkt kutande & flängande i panik fram & tillbaka längsmed strandkanten, hojtandes & viftandes, gav vi upp & hyrde en kanot. Paddlade sedan som små gnuer tills dess att vi slutligen blev uppmärksammade & upplockade. Moi fann det hela oerhört underhållande i en 'ihhihi, vad kan gå fel här näst anda' medan Jaime var nära en hjärtinfarkt av ren frustration. :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0