In a nutshell?

Lejonet 23/7-23/8

Ditt kärleksliv krånglar och du löser detta genom att dränka dina sorger i nöjen. Inte en stillsam dag, inte en tråkig minut. Du träffar många nya människor och bland dem hittar du både nyttiga kontakter och framtida vänner. Allra bäst trivs du på resande fot.

Tänker ta det här med resande fot till mitt hjärta - & då passar ju min lilla klättrar weekend in som hittat! Hit ska vi - Bon Echo! Alla bilder är superfina, men det är ju inte utan att jag känner ett tiny litet stänk av nervositet. För även om ett fall inte resulterar i att man slår i backen tror jag ändå att ett magplask på 100 m kanske inte är helt enjoyable... 


Kommentarer
Postat av: ma

En flytväst till hjälmen - vore inte så dumt!
Hur som helst, så är de röda skorna nu lokaliserade.
Kram

2008-05-22 @ 21:06:46
Postat av: Ida

Whiii! Du ar en stjarna! Tack sa mkt, alskar de skorna, sa fint med plisseringar & strass!

jag har ju simmat ratt mkt i Mexico - sa forhoppningsvis haller jag mig flytande ett litet tag om jag lyckas dratta i! :)

2008-05-22 @ 21:21:15
Postat av: ma

Det var ett bra och lugnande svar, men jag tänker ändå inte visa sidan åt pa!

2008-05-22 @ 22:19:24
Postat av: Ida

Ihhihi! Nej det ar nog lugnast sa! Rakade namna for farmor att jag ska klattra i helgen - dumt, hennes rost gick genast till stadiet 'darr'... :)

2008-05-22 @ 22:51:51
Postat av: Maja

Vilket paradis det ser ut som på bilden! Nånting annat än den norrländska skogen, även om den har sin charm den också. Kram på dig! Och lycka till!

2008-05-22 @ 23:16:17
URL: http://misssmor.blogg.se
Postat av: Ida

Tack! Tycker ocksa att det ser helt underbart vackert ut, far bara hoppas pa fint vader. Vad galler norrland - jag alskar verkligen norrland pa sommaren, det har nagot nastan trollskt over sig! Kommer nog aldrig riktigt att komma over den foralskelsen! :) Kram!

2008-05-22 @ 23:43:58
Postat av: ma

Ja, farmor sade flera gånger att bara hon inte faller och gör sig illa. Hon älskar varken höjder eller fall. Mot alla odds visade jag bergskanten och pa och han bara suckade med ett "huga".

Vi hade en spännade resa t o r Älvsbyn. På dit vägen sprang tjäderhönor och -tuppar längs vägen. Vi såg 2 alldeles nyfödda renkalvar varav en var vit. I dag var sjön i Korsträskbyn rastplats för ca 40 svanar - vilken syn. Dessuton betade 2 tranor på åkern strax före. När vi svängde av Arvidsjaursvägen mot Lycksele sprang en BJÖRN över vägen i full galopp nära Holmträsk - vilken syn. Ut över detta såg vi flera harar och en fin fjoling. Du har nog rätt att det finns björnar på närmare håll en man vill erkänna. I Ringelviken hann vi städa både inne och ute samt få ihop ett par hinkar murklor åt farmor. Norrland är fantastiskt! Hon vill inte själv följa med på murkeljakten då hon hade ont i foten. Paketet kommer så småningom. Karmar från oss alla.

2008-05-24 @ 22:38:25
Postat av: Ida

Huga...fniss! :)

What?! Ni sag en bjorn! Vad haftigt! Fast jag ar glad att det var vid Arvidsjaursvagen... Sjalv ska jag investera i en bjornbjallra & en flaska bjornsprej eftersom jag har en kansla av att jag kommer att vara ute i skogen typ hela sommaren. Ah, murklor - avundsjuk! Finns ingen svamp som ar sa rolig att plocka + det ar sa gott! Saknar Ringelviken ocksa, hade velat vara dar & jobba jag med! Massa kramar!

2008-05-26 @ 17:31:51
Postat av: ma

Ja, det var ett äventyr att se en björn livs levande i språng. Det var lite overkligt. Någon rädsla hann jag aldrig känna, vi satt ju också i bilen.
Hur var det att klättra ute i naturen?
Kram
PS: Paketet är skickat idag.

2008-05-26 @ 19:24:45
Postat av: Ida

Har precis pratat med farmor - hon berattade att lille skruttkatten vagade sig ut pa bryggan i helgen! Sa han kanske inte ar varldens fegaste trots allt! :)

Whii, paket!

2008-05-26 @ 20:46:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0