Småsaker...

Idag har jag fixat en massa sådanna där smågrejer som man velat få gjort i en evighet men som bara släpat efter; skickat lite halvviktiga mail, köpt en ny blomma till kontoret, fixat en liten godisask till Thomas som tack för att han tog hand om Ross när jag var borta. & viktigast av allt, bunkrat upp på myrgift! Moahahaha! Nu, nu är hämdens timme slagen! Droppen som fick bägaren att rinna över var när jag insåg att de små kräken systematiskt riktade in sig på mina grejer. & nu beror inte detta på att jag äger mer myrvänliga saker än Isolde. Exempel: öppnade upp min sockerpåse igår & mötes av fem panikslagna myror. Påsen var öppen med max 0.5 cm, medan Isoldes sockerskål stod helt öppet 1.5 meter längre bort...

Dessutom verkar det röra sig om någon typ av sadistiska självplågar myror för de gillar även min flaska med balsamvinäger samt min flaska med listerin... Anyway, nu har jag tre små ondskefulla burkar i min ägo som ska sätta stopp för deras framfart! Döden dö ska de alla!

image407

Kommentarer
Postat av: Ma

Ant traps - fungerar de?

2008-05-14 @ 15:05:19
Postat av: Ida

De fungerade i Mexico iaf, men jag vet inte med dessa...Kanns som om det kanske ar lite mindre restriktioner i Mexico an har. Well, vi far se - har placerat ut dem & invantar nu resultatet!

2008-05-14 @ 16:14:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0