So around 7 pm...

Redan vid sjusnaret borjade moi kanna sig lite tipsy, tipsy, eftersom jag inte atit ordentligt idag (for varmt). Gjorde ju inte i & for sig inte jattemkt eftersom alla andra ocksa var ratt smalulliga... Hade de facto en mkt intressant diskussion om bocker med Norman (som ar prick 40 ar aldre an vad jag ar), & the fun thing is - vi alskar bada bockerna om Hornblower - & vi var bada helt hysteriskt glada over att traffa en annan person som faktiskt last bockerna & inte bara sett serien (aven om den nu rakar vara mkt sevard...)!

Sedan blev ju middagen lite av en overraskning - trodde stenhart pa BBQ, men det blev stek ist. Stek med potatis & surkal...jepp, supertysk mat mitt i Mexico. Lite latt markligt sa dar, men mkt gott! & sa avslutade vi kvallen med min nya favorit - sherry! Den ni, alla tidigare diskussioner om vem som ar mest pansio ar numera avslutade - moi har vunnit for tid & evighet! STJARNSTOPP! ;)

image391



Kommentarer
Postat av: Jo

Jag hävdar fortfarande att jag vinner med min korrektion av gratislokaltidningen...så det så :P

2008-05-04 @ 11:35:48
Postat av: Ida

Oj, den hade jag inte blivit informerad om... Shit Jo, det ar typ nagot som MIN FARMOR skulle kunna gora! Oki, sa jag kommer att bli den lilla, forsupna, utomlandspansion, du kommer att bli en supersvenskpansio som anvander spark ist for rollator & som staller till scener nar inte kvittot pa ICA stammer pa oret! :)

2008-05-04 @ 15:18:11
Postat av: Jo

Oh yeah! =)Det var förra året o nån dag senare lyssnade jag på Krister i P3 där de frågade vad som var pensio. Jag var ju bara tvungen att skriva in o lyckades få det uppläst =) Han skrattade när han läste =) Förhoppningsvis kommer jag lyckas ta mig över till din sorts pensio, så mkt bättre =)

2008-05-04 @ 17:45:56
Postat av: Ida

Ahahaha! Vad roligt! Forstar Krister (eller var det Morgan) precis! Vad var korren om forresten?

Om vi bada slutar upp som nuckor sa tycker jag att vi ska investera i ett krakslott nagonstanns, pimpla sherry hela dagarna & skramma grannbarnen! :)

2008-05-04 @ 18:03:25
Postat av: Jo

De hade skrivit att de som gjorde den första egna Rondell-hunden själva hade tagit sönder orginalet. Så var det inte utan att de hade tyckt att det var synd att inget kunde få vara ifred, dvs totala motsatsen. Tyckte att det var ganska viktigt att man hade rätt på en sådan punk...

Kråkslott o skrämma grannbarn är jag helt med på, sherryn är jag lite osäker på. Men du kan nog övertyga mig ;)

2008-05-05 @ 21:18:10
Postat av: Ida

Oki...

Vilken farg ska vi sporta pa huset? Har i ovrigt bara tva huvudkrav: knarrig vindflojel pa taket & fonster med 'tainted glass'!

Tricket med sherry ar att man maste dricka det tillsammans med sma mandelskorpor - tror att du kommer att gilla det! & om inte, efter lite rodvin gar allt ned!

Puss!

2008-05-06 @ 03:34:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0